Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ida przynajmniej ty masz deprechę i wiesz na co to zgonić, a ja mam tak zawsze, że mi się z ludźmi nie chce gadać. Dobrze tylko, że jeszcze mi się chce cokolwiek zrobić wokół siebie. Poza tym jesteś już na samym finiszu i nie dziw się, że masz wszystkiego dość.kroma, ale ja też tak mam generalnietylko teraz to apogeum osiągnęło bo nawet telefonów nie odbieram... no, większości, bo jakbym tego od teściowej nie odebrała to zaraz miałabym najazd męża z pracy ze pewnie coś mi się stało
poszłam na parterek do mamy pogadać, siedzę, nagle czuję jakby coś mi miało wypłynąć z "wiadomoskąd" ale siedzę twardo, myślę nie będę alarmu robić jak nie wiem co i jak... rozmowę dokończyłysmy, poszłam do toalety nastawiona, ze będę dzwonić do męża niech sie urywa z roboty bo mi wody lecą a tam.....CISZA!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki, że wnikam ale to Ty już 21 stycznia wiedziałaś o ciąży?a ostatnio z nią gadałam jak był dzień babci i wtedy jej oznajmiłam, że jestem w ciąży.
Ja na parterek nie schodziłam, ale twardo leżałam odczuwając jak czop wypływa, jak się wysuwa milimetr po milimetrze... Poszłam go z majtkuff usunąc... susza, czyściucho, suchutko, ani śladu czopaIda Sierpniowa pisze:poszłam na parterek do mamy pogadać, siedzę, nagle czuję jakby coś mi miało wypłynąć z "wiadomoskąd" ale siedzę twardo, myślę nie będę alarmu robić jak nie wiem co i jak... rozmowę dokończyłysmy, poszłam do toalety nastawiona, ze będę dzwonić do męża niech sie urywa z roboty bo mi wody lecą a tam.....CISZA!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe gdzie teraz lolisza każe mi go szukac, melduję, że pod łóżkiem nie ma ;-)