reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No właśnie wiem, że jak pojadę to mnie zatrzymają na pewno :/

Standardowo mam 120/75, 130/80. Niby niewiele się podniosło. Sama nie wiem. Poczekam jeszcze z godzinkę. Jak nie przejdzie to chyba pojadę.

Moni ja standardowo mam takie ciśnienie jak Ty (to standardowe). Wczoraj właśnie rozmawiałam z ginem na temat ciśnienia i powiedział, że jak tylko dolne przekroczy 90 to powinnam zgłosić się do szpitala, w każdym razie napewno zadzwoniłabym czy to do swojego gina czy na IP.

Tak mysle o tej Madlein i strasznie mi przykro. Kurde ,ze ten facet to taki baran. Jak ona ma miec sile .... ehhhh , szkoda ze nie mozemy jej jakos pomóc ;-(
Trzymam mocno kciuki za jej synka i zeby ona sama wytrwala w tym wszystkim .

Monimoni jak nie chcesz jechac na IP to koniecznie monitoruj to cisnienie. Dawaj nam tu znac jak cos.

moni zadzwon do lekarza lub na IP nie ma na co czekać.. nadciśnienie w ciązy to naprawde nie przelewki... mi lekarz nie kazała czekac wogole czy spada tylko jechac do szpitala... przy 140/90 dostałam skierowanie i mialam isc w pon chyba ze chociaz raz bedzie cisnienei 150/100 to wtedy od razu na IP

reklama
a ja dzisiaj jak położna mierzyła miałam 135/90 i nikt jakoś się tym za specjalnie nie przejął, więc teraz to już sama nie wiem co myśleć :(
oby u Ciebie było OK!

fasolkania gratuluję takiego szybkiego porodu!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry