Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie ma za co E-lonaja dalej kwitnę na patologi, liczę ze wyjdę jutro bo to bez sensu siedzieć, dziś mam skurcze ,ale pewnie to jeszcze za mało, nawet na kg wyskoczyło przez chwile 50% dopiero wszystko idzie małymi krokami.
heeh miałbym co myc to wielki szpital cały przeszklony )))
a u nas takie jaja nie chcą robic cesaek, sa laski 8 dni po terminie i nadal czekają bez kroplówek, masakra
Kasis to do roboty. Zbierz wszystkie dziewczyny, ubierzcie jakieś robocze stroje i do mycia naprzód marsz ;-)
A czemu nie chcesz w innym szpitalu rodzić jak ten nie do końca spełnia Twoje oczekiwania?
Ja umieram z bólu bioder i kręgosłupa! Jakoś tak zleciał dzień:/ zbieramy się do teściów właśnie moi rodzice też idą ale ja to chyba za długo nie posiedzę bo żadna pozycja nie jest dla mnie. Booooooooooli....
No i gratuluję kolejnej mamusi, a Wy dziewczyny nie spieszcie się tak! Bo jeszcze stanie się tak jak się obawiałam i ja tu ostatnia zostanę grr
Aaaaa właśnie!! Z opisu na gadu wnioskuję, że koleżanka married_82 urodziła też już córeczkę. Jedyna która rodzić miała w tym szpitalu, którego i ja wybrałam