Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopisuję się do nierozpakowanych!
Teraz to jesteśmy w promocji, jako przeterminowane z krótkim (oby) terminem ważności ;-).
Wczoraj pobolewało mnie podbrzusze i już byłam cala happy, że może się coś rozkręca i lipa, przeszło... W piątek ktg w szpitalu. Pewnie dotrwam i jeszcze do gin 2.11 też pójdę zapakowana, ehhh...
hehe to ja trzymam Cie za słowo)a może wcześniej się da
))
a mozesz podpowiedziec jak i gdzie sie to zalatwia. I co jest potrzebne? te wszystkie formalnosci jeszcze przede mna.Bede wdzieczna za wskazowki.
moja wlasnie taka ssawka cycawka byla i jest dlatego od 6 dnia zycia dostaje cyc+ moje mleko w butli albo cyc+ mleko sztuczne-bo jak nawet cyca dla zabawy mojego cycula to z butli ciagnie jak odkurzacz, i wiem ze wtedy sie najada i nie oszukuje, a takie cycanie dla cycanie mnie wykonczylo miedzy 4-6 dniem zycia jej-dostalam takiego baby blusa ze masakra i zdychalam ze zmeczenia bo non stop wisiala na cycu a kazda proba polozenia spac konczyla sie rykiem bo panna sie nei najadala tylko wisiala na cycu dla przyjemnoscipp a ja glupia myslalam ze ona taka gloooodna byla...jasneeee.... teraz cyca je dobrze raczej aczkolwiek zasypia przy nim wiec ja laskocze po szyi i boczku i stopkach, albo jak chce cyca zabrac to wtedy jarzy ze matka cos zabiera i spowrotem zaczyna ssac jak potrzeba a jak juz usnie przy cycu calkiem to odciagam ja i ona zas sie budzi i szuka papu cwaniara wiec ja sruuuuuuuuuu butle w dziobek i wtedy nieraz po spiacu wcina do konca
dzis po poludniu tak bylo: cyc+ mleczko w butli-nie dokonczyla i usnela na butelce, chcialam ja polozyc spac-jak ja ruszylam to od razu zaczela szukac papu wiec skonczyla butle a potem... wolala o nastepna
tak wiec zjadla cyca i prawie 120 w butli
)
wlasnie SPARROW mi skomentowala fotke na nk wiec napisalam wiadomosc do niej ze jak sie nie odhaczy u nas na forum na liscie obecnosci to se nagrabi i ze nam jej brakuje!![]()
dawidowe, nic się nie martw, pewnie niunia przechodzi skok rozwojowy. Obserwuj, jaką nową umiejętność nabędzie :-)