reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kochane;0 widze ze niektore z was kupuja jakies gazetki dla kobiet w ciazy:) jakie byscie polecily??ja mam zamiar kupic sobie w biedronce "twoja ciaza tydzien po tygodniu" 30zl.

witam!
u mnie nie dobrze, jestem załamana, miałam nadzieję i wierzyłam, że mnie w życiu co najgorsze juz spotkało i zło i pecha mam za sobą. szef tylko wie dlaczego znowu ja:-:)-:)-(
w pracy zaczełam plamić-nie duzo ale zawsze, zwolnilam sie i rura do szpitala. odczekałam swoje. po badaniu troche sie uspokoilam, bo lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego, ze czasem plamienie sie zdarza i nie koniecznie oznacza tragrdie.
po usg sie zalamalam, nie widac bylo bijacego serduszka :-:)-(a cos powinno być widac. dwa tyg temu bylo ok, wiec czemu.
głowa od płakania mnie boli na potęgę.za tydzien mam powtorzyc usg, i brac tabletki. boje sie i tak pragniemy tego dzidziusia :-(

mlodam,słoneczko a usg robili ci w szpitalu??moze jakis gorszy sprzet czy cos.odpoczywaj prez ten tydzien,lez i nic nie rob bierz leki i nie martw sie ,nie placz bo to zle dla dzidzi.zobaczysz bedzie dobrze!

witam!
u mnie nie dobrze, jestem załamana, miałam nadzieję i wierzyłam, że mnie w życiu co najgorsze juz spotkało i zło i pecha mam za sobą. szef tylko wie dlaczego znowu ja:-:)-:)-(
w pracy zaczełam plamić-nie duzo ale zawsze, zwolnilam sie i rura do szpitala. odczekałam swoje. po badaniu troche sie uspokoilam, bo lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego, ze czasem plamienie sie zdarza i nie koniecznie oznacza tragrdie.
po usg sie zalamalam, nie widac bylo bijacego serduszka :-:)-(a cos powinno być widac. dwa tyg temu bylo ok, wiec czemu.
głowa od płakania mnie boli na potęgę.za tydzien mam powtorzyc usg, i brac tabletki. boje sie i tak pragniemy tego dzidziusia :-(
Kochana trzymam kciuki mam nadzieje, ze bedzie wszystko oki takjak pisala Iwcia moze mieli gorsze usg ja chyba bym nie wytrzymała i poszlabym prywatnie ale w sumie ja jestem panikara:( bardzo mocno Cie sciskam i trzymam kciuki za Was:)

mlodam- glowa do gory! wszystko bedzie dobrze:tak: tylko odpoczywaj. Tabletki to tylko dodatek do lezenia, jak powiedzial moj gin. Widzisz, ja tez tak mialam, nagle plamienie, ostry dyzur, tabletki i lezenie. A potem wszystko bylo ok. U Ciebie tez bedzie!

Maga76 -trzymamy kciuki!

Beata10 - ja mam takie bole codziennie

hej dziewczyny, znowu miałam przerwę, nie wiem jak Was ogarnę-tyle napisałyście:) ja niestety z problemikiem-dlatego nawet nie chciałam się odzywać. Wykryto u mnie cytomegalię:(Przed ciążą zrobiłam sobie badania, wyszło, że ją miałam,ale już była nieaktywna.a podczas ciąży,nagle-reaktywacja wirusa. I lekarze,mówią tylko, że im przykro, że trzeba czekać,że na to nie ma lekarstwa, że może być i dobrze i źle, nie są w stanie mi powiedzieć...i tak sobie żyję od kilku tygodni-zastanawiając się-jak nie oszaleć:( mdłości mi odeszły-przynajmniej te najgorsze-mam teraz kompeltny brak siły. i to mi mocno dokucza. staram się myśleć pozytywnie-ale czasem,wiadomo nie wychodzi:( jutro idę do lekarza,zobaczymy jak urosła moja fasolina.

mlodam kochana będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Idź do prywatnego lekarza, jeśli nie wytrzymasz tygodnia!:*

iwcia1234 ja kupuję M jak Mama - uwielbiam tą gazetkę! Kupuje też "Będę mamą" i "Dobra mama" :)

Wiem, ze może przesadzam ale miło się czyta takie artykuły o ciąży:)

reklama
Kassiaa, Moriam dzięki za odpowiedź. Od razu mi lepiej że te bóle to nic takiego:-) No i przeszły:-)

Młodam wszystko jest napewno dobrze, z tego co wiem to sporo kobiet plami w ciąży i u większości z nich nie oznacza to nic złego. Odpoczywaj.

Tupienoga oba wyniki wyszły Ci dodatnie? Trzeba mysleć pozytywnie:-) Głowa do góry:-)

Kurcze ja zauważyłam że wkręcam sobie wszystkie możliwe choroby. Tylko mnie coś zakłuje, zaboli to już myślę o najgorszym. I niech mi ktoś powie że ciąża to taki piękny okres... Gorszego stresu to ja chyba nie przechodziłam:szok:

W pierwszej ciąży kupowałam wszystkie gazety o dzieciach. Pamiętam " mamo to ja", " mam dziecko". Teraz nic nie kupuje. Po pierwsze nie mam czasu ich czytać a po drugie wszystko przeszłam w praktyce:-)

Ostatnia edycja:
Do góry