Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
cicho! weszła? weszła! nie ważne jak głęboko! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oplułam monitor aż!!ALICJA ale nie na dnie bo na dnie za cholere by nie weszlatak gdzies w polowie sie zaklinowalam
))))))))))))

mój mąż pizzy nigdy nie odmawia nawet jak jest mega zmęczony![]()
normalnie szok, nie ma jak was nadrobic. Dziulka normalnie pelen szacun smialam sie az tak ze az maz zapytal z czego sie smieje. a ja dzis podjelam decyzje ze oduczam malego jedzenia w nocy bo dzisiaj w nocy zbudzil sie zjadl 20 i stwierdzil ze wiecej nie bedzie i idzie spac a co to jest ten scrabooking?mnie też rozbawiłyście...Dziulka a dupcie musisz mieć naprawdę zgrabiutką że dopiero w połowie dzieciecej wanienki się zaklinowała bo moja dupa po ciąży ciężko wchodzi nawet w zwykłą wanne;-)
Miłosz śpi(hurraaaa mam czas na BB):-)
Kurcze coś mi się poprzestawiało w tym moim lenistwie bo zamówiłam materiały do scrabookingu i postanowiłam że też stworze coś ładnego...a co?!!Żeby tylko mój zapał nie minął jak przyślą mi materiały![]()
RYSIA jasssne ze takmnie też rozbawiłyście...Dziulka a dupcie musisz mieć naprawdę zgrabiutką że dopiero w połowie dzieciecej wanienki się zaklinowała bo moja dupa po ciąży ciężko wchodzi nawet w zwykłą wanne;-)
Miłosz śpi(hurraaaa mam czas na BB):-)
Kurcze coś mi się poprzestawiało w tym moim lenistwie bo zamówiłam materiały do scrabookingu i postanowiłam że też stworze coś ładnego...a co?!!Żeby tylko mój zapał nie minął jak przyślą mi materiały![]()