Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Się wybrać nie mogę... No nie mogę i nie mogę. Może w przyszłym tygodniu polezę do jakiejś przychodni krew zbadać.Efa zdaje się, że miałaś już dawno to zrobić :-(
DZIULKA, daj mi trochę tych cycków! Ja ważę już tylko 51kg i czuję się, jak wieszak. Dziewczyny, od porodu straciłam już ponad 24 kg, normalnie nic ze mnie nie zostało!!! A w ciąży przytyłam tylko 9kg, więc sobie nawet nie chcę wyobrażać, jakie spustoszenie się dzieje w moim organizmie. Trzeba będzie na jakieś badania wreszcie się wybrać.
No nic, dobranoc, mamusie.
Stale jest Ci zimno, więc chodzisz w 2 długich rękawkach, grubych skarpetach itp. Obijasz się piszczelami o męża, tulisz dziecko na leżąco, to ono spada na boki, jak na Tobie leży, bo za wąska jesteś. DZIULKA, nie chciałabyś ;-). Ja tam nie obraziłabym się teraz na 5 dodatkowych kg.EFA chcialabym tyle wazyc. ale nawet jakbym wazyla 72 kilo to bym byla szczesliwa...a zeby tyle wazyc to musze zgubic hohohoh!!!
kurcze mnie też naszło na segregacje zdjęć (bo planuje wreszcie je wywołać),zamówiłam też w końcu jakieś naklejki i inne piepszoty by jednak zrobić tą kronikę...zobaczymy co wyjdzie z mojego dzisiejszego zapału. A Ty w jakim programie w końcu obrabiasz te zdjęcia???Efa zdaje się, że miałaś już dawno to zrobić :-(
a ja się wzięłam za obrabianie zdjęć itd to teraz ludzie się zaczęli różni odzywać i im się na wizyty zeszło itd jak ja teraz chcę mieć tydzień conajmniej tylko z laptopikiem ;-)
Stale jest Ci zimno, więc chodzisz w 2 długich rękawkach, grubych skarpetach itp. Obijasz się piszczelami o męża, tulisz dziecko na leżąco, to ono spada na boki, jak na Tobie leży, bo za wąska jesteś. DZIULKA, nie chciałabyś ;-). Ja tam nie obraziłabym się teraz na 5 dodatkowych kg.
no to ja też sobie ściągne ten program i może coś podziałam. Wiesz co jest pełno tych naklejek do albumów na allegro (wpisz scrapbooking) wejdź i zobacz jakie Ci odpowiadają:-)rysia a jakie naklejeczki zamówiłaś itp? może i ja się na coś skuszę :-) póki co ściągnęłam picasa i photoscape i ten drugi bardziej mi pasuje. u mnie to zapał może i by był, tyle, że jak ja się wciągnę to za kilka dni do domu się nie da wejść przez bałagan i do nikogo się nie będę odzywać ;-)