no i dzis byla pobudka w nocy..a tak bylo pieknie! No ale nic dziwnego, wieczorkiem mloda byla tak padnieta, ze zjadla tylko 90ml i padla, za nic nie mozna bylo w nia wcisnac wiecej. Wiec o 4 pobudka.
Od wczoraj walczymy z katarkiem-na razie sol morska i Frida.
Rzutka- ja tez bede miec nianie, ale chyba dopiero od kwietnia. Miala byc od lutego, potem od marca, ale caly czas opozniam TEN moment

Do pracy juz chodze 2x w tygodniu, ale wtedy zatrudniam na zmiane mojego brata i mame

W soboty tez pracuje, ale wtedy z Maurunia zostaje tatus. Dlatego dobrze wiem , co czujesz. Powiem szczerze, ze ja to mam nawet opory przed tym, ze obca babka bedzie mi dziecko przytulac, calowac, nie wyobrazam sobie zeby tego nierobila, ale nasama mysl jakos mi dziwnie
Efa-51 kg to moja waga sprzed ciazy i o niej marze

Ja w ciazy przytylam 10 kg, ale do tej pory mam jakies 3-4 na plusie. Mimo karmienia piersia nie schudlam, ba , nawet troche przytylam od porodu

NO ale mam teraz sie zamiar poograniczac , bo do kwietnia chcialabym te nadmiary zrzucic, bo wtedy mam pierwsza przymiarke sukni slubnej

) A tobie zycze zdrowka i jedz dziewczyno, jedz, objadaj sie za nas wszystkie! Ja Ci tego zazdroszcze! Przypomnij sobie, jak sie na poczatku martwilas ze ci tylek i apetyt rosna

) WIec teraz szalej