emiliab
Fanka BB :)
Ja do łóżka już nie.
Natolin,mój Kuba potrafi wstać późno. Np. wczoraj wstał o 9.30. A ponieważ zasnął wczoraj po 22,więc dzisiaj też pewnie sobie pośpi. A niech śpi. W tygodniu wstajemy przed 7,więc ma prawo odpocząć... A mnie się dzisiaj po prostu nie chce spać. Tym bardziej,jak jest już widno na dworze...
Natolin,mój Kuba potrafi wstać późno. Np. wczoraj wstał o 9.30. A ponieważ zasnął wczoraj po 22,więc dzisiaj też pewnie sobie pośpi. A niech śpi. W tygodniu wstajemy przed 7,więc ma prawo odpocząć... A mnie się dzisiaj po prostu nie chce spać. Tym bardziej,jak jest już widno na dworze...
wczoraj nawet nie miałam jak was nadrobić, i to pierwszy raz od nie pamietam kiedy!!!!!!!!!!!! przygotowania jak przygotowania, trwaja i końca nie widać... a jeszcze nie wiadomo czy mąż wyrwie się szybciej z pracy, bo zmiennika dziewczyna urodziła dzidzię i jakieś problemy są (oby nie duże!!!!!!), ale jak da radę to zmieni męża szybciej. nawet na spacer dzidzi nie będę miałą jak wysłać z ciocią (moją sis) bo kółka od wózka w samochodzie z mężem w pracy
w związku z tym nie będzie pewnie dłuższej drzemki, dzidzi będzie marudna i w rezultacie g... zrobię;/ a już najbardziej mi wczoraj cisnienie się podniosło, jak po kapieli zobaczyłam że Inka ma na łokciach (ale nie w zgięciach, tylko od zewn) i na jednym kolanku takie czerwone plamy... jeszcze skazy jakiejś mi brakuje do szczęścia