reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

chyba pomalutku bede sie zbierac , bo czeka mnie masaz tej nieszczęsnej piersi . Rano jadę na skoki narciarskie do Szczyrku, bede w sektorze dla rodzin skoczków - hehe :-). Moze wezme flagę z napisem pozdrawiam październikówki z BabyBoom :-)

A masz w rodzinie skoczka??????????????????? No i flaga konieczna!!!!!! :-);-)

Ja też spadam. Dobrej nocy!

reklama
aniawa na te wszystkie baby to aż szkoda SŁÓW! Udają pokrzywdzone, schorowane a w autobusie z siatami to mają siłę się przeciskać ,nawet biec z tymi siatami żeby tylko zająć miejsce siedzące.

Nie wiem czy pamiętacie też użytkowniczkę daissy_ pisała jeszcze z nami kiedyś a teraz widziałam że na listopadówkach się udziela, szkoda...
i jeszcze fasolkaania z nami pisała i jej tez nie ma.

pamietam te forumowiczki. DAISSY na listopadowkach?? czyzby zaszalala??? a FASOLKIANI to juz wiek nie bylo.

Mnie też Smoniq gryzie najmocniej.
Kurcze już tyle miesięcy mineło i nic nie wiadomo. Mam nadzieję, że jednak jakoś z tego wybrneli i że się do nas odezwie. Bez względu na to czy jest dobrze czy źle...

witamy się już z domku. wypisali nas dzisiaj. z badań mamy morfologię-bardzo ładna wyszła. badania na jakieś przeciwciała w kierunku alergii na mleku, czekamy na wyniki.
sprawa wygląda tak: była konsultacja chirurgiczna, wsadzili mu CALEGO palucha w pupe masakra, ale babka mowila ze tam ok te zwieracze, brzuch wymacali, podbno tez ok, nie ma kamieni kalowych, nie boli go badanie brzuszka. wyglada na to, ze niby ok, a jednak kupy nie robi, lekarka powiedziala, ze podejrzewaja chorobe hirschsprunga, załamalam sie, ale jak jej powiedzialam ,ze pierwsze dwa miesiace, sam sie zalatwial i to po 10 kup dziennie, to mowi, ze jednak to nie to raczej. ze to jakeis zaparcia nawykowe, ze on nie ma wyrobionej kordynacji zwieraczy ble ble..... ehhh, mamy mu rozszerzyc diete o zupki soki, przeciery rozne zeby byly resztki, zeby mial co wysrac bo moj pokarm podbno bardzo dbrze przyswaja. no i my sie juz ubieramy, a wojtek sie napial to ja mu nogi do brzuszka i kupa poszla.... co prawda wczesniej mu gmerali w pupie i pewnie dlatego. ale lekarz obejrzal kupe i mowi ze bardzo prawidlowa. i ze mamy go klasc z podkurcoznymi pod brzuch nogami na brzuskzu po kazdym karmieniu tak po 20 minutach i masowac tez brzuch po kazdym kamrieniu. no i dawac difaclor czy jakos tak. sloiczk iz zupkami i soczki juz zakupione ma dostac codizennie soczek zupke i deserek. modle sie by to pomoglo, bo jak nie to wlew z kontrstem doodytniczo i zdjecia rtg albo biopsja ssaca.... masakra

W swoim profilu ma kahaaa jako przyjaciela. Moze kahaaa dalaby rade do niej skrobnac i Ja od nas pozdrowic? Moze do kahaaa sie odezwie?

Kahaaa, co myslisz?

strip - no przynajmniej cos juz wiesz. I te wiesci nie sa wcale zle. Zastosujcie sie zalecen, odczekajcie troche i jestem pewna, ze sie polepszy. I nie mysl o tych rtgach i innych okropnych badaniach. Mysl pozytywnie. Bedzie dobrze!

Ostatnia edycja:
mamaagusi trzymam kciuki za siostrę! rodzona?
sheeney fajny kostium
a ja jutro odbieram leki z apteki, tym razem nie 100zł (jak w poniedziałek), tylko 140 zł :-(
dzięki. przyjęli ją na przedporodową bo bóle są ale rozwarcia nie ma i powiedzieli, że za wcześnie na poród bo to 37 tydz. i dzidziuś nadal poprzecznie. :-(tak. rodzona sistra

mila i mamaagusi nastraszyłyscie mnie konsekwencjami tego zapalenia piersi ... "gorsze niz poród" ?!... to moze byc cos gorszego?
oj biorę się za tego cycka.

sheeney noooo łaaaadny :-) . Jak wyskoczysz w takim stroju to uuuuu ... taka mamasita będziesz :-) . Ja to na pływalnie tez mam jednoczęsciowy ale zabudowany pod samą szyję hihi.

co do desperadosika ... to mam 2 :-) kto chce?
no to nie przelewki. moja mam miała bo po porodzie moja siostrzyczka zmarła a mama nie miała laktatora, zrobił się zastój i zapalenie. powiedziała, że tego bólu nigdy nie zapomni. także pilnuj żeby ciebie to nie spotkało

witamy się już z domku. wypisali nas dzisiaj. z badań mamy morfologię-bardzo ładna wyszła. badania na jakieś przeciwciała w kierunku alergii na mleku, czekamy na wyniki.
sprawa wygląda tak: była konsultacja chirurgiczna, wsadzili mu CALEGO palucha w pupe masakra, ale babka mowila ze tam ok te zwieracze, brzuch wymacali, podbno tez ok, nie ma kamieni kalowych, nie boli go badanie brzuszka. wyglada na to, ze niby ok, a jednak kupy nie robi, lekarka powiedziala, ze podejrzewaja chorobe hirschsprunga, załamalam sie, ale jak jej powiedzialam ,ze pierwsze dwa miesiace, sam sie zalatwial i to po 10 kup dziennie, to mowi, ze jednak to nie to raczej. ze to jakeis zaparcia nawykowe, ze on nie ma wyrobionej kordynacji zwieraczy ble ble..... ehhh, mamy mu rozszerzyc diete o zupki soki, przeciery rozne zeby byly resztki, zeby mial co wysrac bo moj pokarm podbno bardzo dbrze przyswaja. no i my sie juz ubieramy, a wojtek sie napial to ja mu nogi do brzuszka i kupa poszla.... co prawda wczesniej mu gmerali w pupie i pewnie dlatego. ale lekarz obejrzal kupe i mowi ze bardzo prawidlowa. i ze mamy go klasc z podkurcoznymi pod brzuch nogami na brzuskzu po kazdym karmieniu tak po 20 minutach i masowac tez brzuch po kazdym kamrieniu. no i dawac difaclor czy jakos tak. sloiczk iz zupkami i soczki juz zakupione ma dostac codizennie soczek zupke i deserek. modle sie by to pomoglo, bo jak nie to wlew z kontrstem doodytniczo i zdjecia rtg albo biopsja ssaca.... masakra

przynajmniej wiesz co i jak. miejmy nadzieję, że dieta odpowiednia pomoże. zresztą napewno tak będzie skoro wszystko inne jest ok

onesmile gratki z okazji 4.
mała mi no na te stare baby niestety nic się nie poradzi. one tylko potrafią narzekać i uważają, że się czerwone dywany powinno przed nimi rozkładać

mała śpi a ja pod telefonem bo się o siostrę martwię... pewnie znów dziś nie zasnę i do tego męża nie ma żeby mnie zmotywował do spania bo w pracy na noc...

reklama
ich strata skoro moge pisac a nie chca. Ja nie tesknie skoro one tez nie. Mam nadzieje ze my przez długi czas sie soba nie znudzimy i przynajmniej jedna z was uda mi sie spotkac osobiscie

Do góry