reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ledwo nadarzam za wami dziewczyny, tyle chcialam napisac i juz sie pogubilam...
normalnie padnieta jestem, maly spal dzis tylko na spacerze, czyli od 5.30 do 20;30 1,5h!!!! a w nocy mialam 6 pobudek ony dzisiejsza noc byla lepsza...mazenie
onesmile gratki dla Pawelka od nas
dawidowe caly czas zycze wam aby jak najszybciej cala rodzinka byla w komplecie
prosze tu libacji nie urzadzac :-) no przeciez to forum o dzieciach :-)
zdrowko mineralka :)

reklama
Doris ja się też właśnie cyckiem zajmuje :)

Dziewczyny skąd brałyście wniosek o ten dodatkowy macierzyński? Ja sobie dziś przypomniałam, że to już ostatnia chwila na to.
E-LONA musisz sama napisać-ja tak zrobiłam.
DORIS dużo zdrówka
EFA rób badania- ja na cycaniu też schudłam -ale nie tyle co ty.Też jem dużo.
SHEENEY-fajny strój- oj poszłaby na basen ale mam dość daleko i mój ssak tego nie wytrzyma a z butli nie pije:(
Życzę wszystkim miłego wieczorku- moje dzieci już też śpią -a i mąż też w łóżku...

Dziewczyny skąd brałyście wniosek o ten dodatkowy macierzyński? Ja sobie dziś przypomniałam, że to już ostatnia chwila na to.

Ja też sama pisałam odręcznie. Chyba nie ma na to żadnych druków. Ostatnia chwila, bo musisz złożyć tydzień przed końcem macierzyńskiego (20tygodnia).

nie ma wniosku poprostu pisze sie pytanie sie głównego szefa i tyle. Generalnie on sie nalezy tylko trzeba wystapic z takim wnioskiem chyba ze nie ma potrzeby ;-)

powiedzcie mi czy dziecko moze specjalnie kaszlec??? Leane od wczoraj tak jakby specjalnie kaszlala jakby miala sie smiac haha, gdzies czytalam ze to skok rozowjowy tez ma takie prawa...zepsulo mi sie dziecko za czorta nei chce isc spac, maz gada do niej i negocjuje i dupa

Mój czasami kaszle, ale u nas raczej winna jest ślinka, która mu spływa do gardła. Sporo jej ma, więc kaszle. Wydaje mi się, że z kaszlem jest jak z krzykiem, piskiem, itp. Może Leane nauczyła się i bada waszą reakcję.

reklama
Do góry