reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mamaagusi trzymam kciuki za siostrę! rodzona?
sheeney fajny kostium
a ja jutro odbieram leki z apteki, tym razem nie 100zł (jak w poniedziałek), tylko 140 zł :-(

dawidowe współczuję sprzedawcy...
sheeney ładny kostium:tak:
doris duuużo zdrówka! Oby zapalenie szybko minęło:-)

A ja już też mam wolne(no jeszcze Jakub został;-)). Zaraz sobie otworzę desperadosika i nadrobię wszystkie wątki(przynajmniej mam taką nadzieję)...

emiliab nie rób smaka!!!! ;-) bo ja nie mam i nie pójdę kupić, a męża nie wyślę, bo zaraz będzie gadał, że się uzależniona robię ;-)

Sluchajcie, ale numer - o 16.45 Pawel zjadl i zasnal mi na rekach - mowie sobie, OK, pospi pol godziny, wiec luz i nie zanioslam Go do lozeczka, tylko sie przenioslam na kanape i...tak siedzialam z Nim na rekach do 18.45!!!!!!!!!!!Spal skubany 2 bite godziny!!A ja sie malo nie posiusialam, bo wczesniej kawe wypilam. :-)

sheeney - bardzo ladny kostium.

Ja ide sie zdoic, a potem lampka winka :-)

mila i mamaagusi nastraszyłyscie mnie konsekwencjami tego zapalenia piersi ... "gorsze niz poród" ?!... to moze byc cos gorszego?
oj biorę się za tego cycka.

sheeney noooo łaaaadny :-) . Jak wyskoczysz w takim stroju to uuuuu ... taka mamasita będziesz :-) . Ja to na pływalnie tez mam jednoczęsciowy ale zabudowany pod samą szyję hihi.

co do desperadosika ... to mam 2 :-) kto chce?

ja tam popijam cole cherry i do tego laysy pikantna papryka moje ulubione. heh pamietam jak planowałam te cole cherry pojsc kupic a zamiast do sklepu pojechałam do szpitala i zamiast wrocic z cola wrociłam z Laura hihihi

reklama
Doris ja się też właśnie cyckiem zajmuje :)

Dziewczyny skąd brałyście wniosek o ten dodatkowy macierzyński? Ja sobie dziś przypomniałam, że to już ostatnia chwila na to.

Ostatnia edycja:
Do góry