aniawa
Fanka BB :)
Zsypy chyba tylko są w wysokich wieżowcach.
Młody wstał po 17:00. Myślałam, że w związku z tym pójdzie później spać, ale po chwili okazało się że jest zmęczony. Wykąpałam go, wypił butlę i przed chwilą padł w łóżeczku. Mam już wolne :-) Tylko nawet ani jednego karmiego mój P. mi nie zostawił przed wyjazdem. Za to przywiózł do domku podużej skrzynce mandarynek i pomarańczy, 2 wielkie skrzynki jabłek i 2 wory marchewki. Mniam!! Siedzę i obżeram się a jutro ruszam z produkcją soczku. Uwielbiam świeży sok marchewkowy. Ciekawe czy Wojtkowi też podejdzie.
Młody wstał po 17:00. Myślałam, że w związku z tym pójdzie później spać, ale po chwili okazało się że jest zmęczony. Wykąpałam go, wypił butlę i przed chwilą padł w łóżeczku. Mam już wolne :-) Tylko nawet ani jednego karmiego mój P. mi nie zostawił przed wyjazdem. Za to przywiózł do domku podużej skrzynce mandarynek i pomarańczy, 2 wielkie skrzynki jabłek i 2 wory marchewki. Mniam!! Siedzę i obżeram się a jutro ruszam z produkcją soczku. Uwielbiam świeży sok marchewkowy. Ciekawe czy Wojtkowi też podejdzie.
Tak więc nie lekceważ tego! Oby przeszło!
ktory zamowilam na ebayu.Moj pierwszy w zyciu jednoczesciowy! ale niestety z powodu rozstepow na brzuchu nie czuje sie komfortowo w dwuczesciowym..
Też już nie wiedziałm w co ręce wsadzić :-)
I tak się zastanawiam i smuce, że latem to ja do stroju napewno nie wejdę... No bo jak tu takie uda pokazać
Mi położna powiedziała żeby je cepanem (maść na blizny) smarowała ale to nic nie dało... Chyba, że za krótko smarowałam hmmm