Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym, kocyka żadnego nie widziałam:-) Liczę cały czas na to, że ta wizyta za tydzień będzie już wspólna. No chyba że ukochany obieca, że będzie trzymał rączki przy sobie jakby co
Żeby nie było, wcale nie jest jakimś nerwusem czy czymś w podobie, po prostu czułby się niekomfortowo i stwierdził, że zaczeka
Pomyśl sobie, że dla tej kruszyny dasz radę, a pokoik dla niej/niego jeszcze zdążysz posprzątać:-)
zero poweru
chętnie bym ci trochę tego leżakowego nastroju oddała, moriam:-)Trzymaj się kobieto!!! w poziomie najlepiej:-)
. Jakiś czas temu pisałam, że "chodzą" za mną brzoskwinie, nektarynki i temu podobne śliwki. Niestety, nigdzie nie mogłam ich znaleźć. Nawet moja mama, która była tydzień temu w Niemczech, nie widziała. Po tygodniu przywiozła mi duże śliwki. One miło połechtały moje podniebienie;-). Aż nagle w niedzielę, poszliśmy z chłopakami(mąż i syn) do centrum handlowego, gdzie było stoisko m.in. z owocami. Mój małżonek wypatrzył dla mnie brzoskiwinie. Byłam wniebowzięta;-). Nie przeszkadzał mi nawet fakt, że kosztowały 15 zł za kg
.