Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Humor lepszy faktycznie,mimo iż za drzwiami wiercą niemiłosiernie !
Emiliab dobrze,że chociaż się poprzytulałaś;-) Zawsze to lepsze,niż małż wpatrzony w komputer tak jak u mnie,a sam to powiem Ci szczerze,że wcale nie podchodzi aby sie przytulić,o calowaniu już nie wspomnę.Z ręką na sercu-nie pamietam kiedy ostatnio sie całowaliśmy tak po prostu,nie "przed czymś" tylko ot tak,ehh smutne to trochę...
:
. Trochę jest ww tym mojej winy
. Ale rzeczywiście, ja też nie pamiętam,kiedy się całowaliśmy bez podtekstu
. Smutne. Ale spróbuje to zmienić...
. A długo zamierzają tak wiercić? Cały dzień?
Czarodziejko kochana, a Ty sama nie idziesz sie przytulic? dac buziaka ot tak bez powodu? moj takie olsnienia przytulenia i caluskow i mowienia jak bardzo mnie kocha raz na 2 tygodnie albo i dluzej, a jak tego potrzebuje to ide i sama to robie taki sam efekti jemu jest tez milusio, ze o nim mysle. I ciesze sie, ze sloneczko u Was wyszlo
.
Loliszko zapomnialam we wczesniejszym napisac, to czekamy na zebolka Franiai mam nadzieje, ze jesli zbiegnie sie szczepienie z zebolkiem to nie bedzie tak zle.
U mnie jest naczej: mąż wpatrzony w tv,a ja w komp. Trochę jest ww tym mojej winy
. Ale rzeczywiście, ja też nie pamiętam,kiedy się całowaliśmy bez podtekstu
. Smutne. Ale spróbuje to zmienić...
Współczuje Tobie i krzysiowi tych hałasów. A długo zamierzają tak wiercić? Cały dzień?
Kania witaj![]()
Niezła ze mnie agentka hehe