witam poludniowo znowu znad zarcia

)
DORIS musze isc do spowiedzi-rozwodka to nie narod wyklety a panna z odzysku

)) na serio mowiac to uhuuu ksiadz by nam nie popuscil chyba

)
STRIP ty masz w dupe za swoje...jak ja cie przytulam kochana!
CZARODZIEJKA -gratusie 6!!!jak to dumnie wyglada

)
u nas nocka dzisiaj spoko, mloda sie obudzila o 5h!!!! kurna przed polnoca 180 wciagnela kaszki a o 5h glod sie odezwal?? zrobilam 120 to wciela 90 potem pielucha i spac. ku mojemu zdziwieniu dospala do 9.15 wiec dzisiaj jestem wyspana!

)))))
MAKUC no wiesz, jakbym wiedziala ze "boberowi" nic sie nei stanie to bym ci poslala poczta

)
a u nas wiosna ze LOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! slonce, doslownie patelnia!! a w cieniu 16 na razie.takze mloda dzisiaj przejdzie chrzest bojowy w spacerowce po poludniu.
IDA no najwyzej jak sie rozspiewam to po prostu ludzie pojda na papierosa w tym czasie az skoncze... cholera jak ja to przezyje!chcialam wkrecic chrzesna zeby spiewala ze mna to powiedziala ze pani od muzyki jako jedynej w klasie kazala jej piosenki recytowac zeby tylko nie zaspiewala!! no jaja!!!
a tak poza tym moje dziecko zakochalo sie w swoim nowym wystroju lozeczka

) musze fotki wrzucic to ocenicie bo ta dekoracja wg mnei bardziej dla chlopaka pasuje.
No i w koncu ustalilam liste zakupow i menu na chrzciny- wszystko sama robie poza ciachami. 24 osoby... auuuuuuuuuuu i to po "cieciach" bo tak by bylo 40.