reklama
kasis
Fanka BB :)
My już po szczepieniu,jakos poszło
mały troszke popłakał sobie
((a teraz śpi
ale lekarz stwierdziła,że malo przybrał przez póltorej miesiąca prawie kilogram, waży 7100 nie wydaje mi sie zęby to mało a urodził se z wagą 3200. mleko nutramigen też zaleciła jeszcze 1 przez kolejny miesiąc.
Ja tez jestem skorpion 6 listopad i raczej charakter mam dobry i chyba za dobry hihi
Małami mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze
)
Dzięki za trzymanie kciukasów
)
Ja tez jestem skorpion 6 listopad i raczej charakter mam dobry i chyba za dobry hihi
Małami mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze
Dzięki za trzymanie kciukasów
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja dzis mam energii za 3ech i juz dzis zrobilam obiad, wstawilam pransko, poodkurzalam,zrobilam przymiarke do pakowania, a Paffcio juz druga drzemke odbywa na balkonie w sloneczku.
mala mi- przytulam i trzymam kciuki za wizyte.
lolisza - Wam zycze SPOKOJU :-)
kasis - fajnie,ze szczepienie w miare 'bezbolesne'.
gosia - zdroweczka zyczymy.
A co do horoskopow, to te profesjonalne indywidualne sa naprawde ciekawe. Kiedys duzo w tym siedzialam. Teraz niewiele pamietam, ale byc moze wroce keidys do tematu. Fajne hobby to bylo.
Sluchajcie, u nas na balkonie temperatura w sloncu 20 stopni! Ptaszki spiewaja, trawa w ogordku zielona, tylko czekam na pierwsze listki na drzewach! Zyc sie chce!
mala mi- przytulam i trzymam kciuki za wizyte.
lolisza - Wam zycze SPOKOJU :-)
kasis - fajnie,ze szczepienie w miare 'bezbolesne'.
gosia - zdroweczka zyczymy.
A co do horoskopow, to te profesjonalne indywidualne sa naprawde ciekawe. Kiedys duzo w tym siedzialam. Teraz niewiele pamietam, ale byc moze wroce keidys do tematu. Fajne hobby to bylo.
Sluchajcie, u nas na balkonie temperatura w sloncu 20 stopni! Ptaszki spiewaja, trawa w ogordku zielona, tylko czekam na pierwsze listki na drzewach! Zyc sie chce!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kasis super że już po, a wagą to sie nie przejmuj ja myśle że i tak Błażejek ładnie waży ;-)
mała mi kciuki zaciśnięte
onesmile u nas też wiosna, temp. prawie podobna bo 12 :-) właśnie wróciliśmy z rodzinnego wypadu na zieloną trawkę, suuuper było
mała mi kciuki zaciśnięte

onesmile u nas też wiosna, temp. prawie podobna bo 12 :-) właśnie wróciliśmy z rodzinnego wypadu na zieloną trawkę, suuuper było

Ostatnia edycja:
Kania78
...
Widzę że różne metody stosujecie do usypiania
))
Natolin trzymam kciuki za odzwyczajanie
))
Mamaagusi gratuluję, pięknie że córcia sama się już karmi, napewno dzięki temy będzie duża i zdrowa
))
Ala coś nie otwiera tego linka.
Dorisday super, że ospa powoli opuszcza synka i że nie było z tym aż tak źle
))
Dziulka wszystkiego najlepszego dla Leane !!!
Oliwka też już swoje pierwsze obchodziła - dostała w prezencie dwa pełne cycusie po nocy
))
Kasis super że już po szczepieniu w miarę "bez bólu"
Mała_mi kciuki zaciśnięte.
U Nas 20 stopni, spacer należy do udanych, teraz jeszcze mąż się z nią wybrał - dotleni się za wszystkie czasy.
Ja mam w rodzinie dwóch skorpionów - małżeństwo.
Moja mama powiedziała że jak się kochać nie będą to się pozabijają.
Narazie żyją więc miłość jest
)).
Plan dnia nie zrealizowany - okna nadal brudne aż wstydddddd, udało mi się tylko poprasować i odgrzać obiad.
Oczywiście w między czasie spacer 3 h i zabawa więc w sumie brakło czasu.
Teraz to totalnie nic mi się nie chce...
Zmykam narazie bo mają znajomi wparować - miłego wiosennego popołudnia mamusie
))
Natolin trzymam kciuki za odzwyczajanie
Mamaagusi gratuluję, pięknie że córcia sama się już karmi, napewno dzięki temy będzie duża i zdrowa
Ala coś nie otwiera tego linka.
Dorisday super, że ospa powoli opuszcza synka i że nie było z tym aż tak źle
Dziulka wszystkiego najlepszego dla Leane !!!
Oliwka też już swoje pierwsze obchodziła - dostała w prezencie dwa pełne cycusie po nocy
Kasis super że już po szczepieniu w miarę "bez bólu"
Mała_mi kciuki zaciśnięte.
U Nas 20 stopni, spacer należy do udanych, teraz jeszcze mąż się z nią wybrał - dotleni się za wszystkie czasy.
Ja mam w rodzinie dwóch skorpionów - małżeństwo.
Moja mama powiedziała że jak się kochać nie będą to się pozabijają.
Narazie żyją więc miłość jest
Plan dnia nie zrealizowany - okna nadal brudne aż wstydddddd, udało mi się tylko poprasować i odgrzać obiad.
Oczywiście w między czasie spacer 3 h i zabawa więc w sumie brakło czasu.
Teraz to totalnie nic mi się nie chce...
Zmykam narazie bo mają znajomi wparować - miłego wiosennego popołudnia mamusie
cass
Fanka BB :)
Zuzka już po zabiegu, trochę ją boli ale jest dzielna :-) Majka właśnie pochłoneła jabłko-brzoskwinie, z butelką oczywiście nie przeszło, ja już nie wiem co robić.... zmykam sprzaac bo jutro wracają moje misiaki :-)
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Cass super że Zuzia już po zabiegu :-) niedługo będziesz miała znów całą rodzinkę w domku ;-)