reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

My sie meldujemy, ale mam taki sajgon w związku z moimi różnymi "zajęciami dodatkowymi" że nie mam kiedy sie po dupie podrapać...

reklama
My już po szczepieniu,jakos poszło:)mały troszke popłakał sobie:(((a teraz śpi:)ale lekarz stwierdziła,że malo przybrał przez póltorej miesiąca prawie kilogram, waży 7100 nie wydaje mi sie zęby to mało a urodził se z wagą 3200. mleko nutramigen też zaleciła jeszcze 1 przez kolejny miesiąc.
Ja tez jestem skorpion 6 listopad i raczej charakter mam dobry i chyba za dobry hihi
Małami mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze:))
Dzięki za trzymanie kciukasów:))

kasis a moja ma rowne 7 kg. a urodzila sie 3380.
nie dam rady was nadrobic tak zle sie czuje zoladek mnie tak od wczoraj boli do tego wszystkie kosci na nic nie mam sily:(

A ja dzis mam energii za 3ech i juz dzis zrobilam obiad, wstawilam pransko, poodkurzalam,zrobilam przymiarke do pakowania, a Paffcio juz druga drzemke odbywa na balkonie w sloneczku.

mala mi- przytulam i trzymam kciuki za wizyte.
lolisza - Wam zycze SPOKOJU :-)
kasis - fajnie,ze szczepienie w miare 'bezbolesne'.
gosia - zdroweczka zyczymy.

A co do horoskopow, to te profesjonalne indywidualne sa naprawde ciekawe. Kiedys duzo w tym siedzialam. Teraz niewiele pamietam, ale byc moze wroce keidys do tematu. Fajne hobby to bylo.

Sluchajcie, u nas na balkonie temperatura w sloncu 20 stopni! Ptaszki spiewaja, trawa w ogordku zielona, tylko czekam na pierwsze listki na drzewach! Zyc sie chce!

kasis super że już po, a wagą to sie nie przejmuj ja myśle że i tak Błażejek ładnie waży ;-)

mała mi kciuki zaciśnięte :tak:

onesmile u nas też wiosna, temp. prawie podobna bo 12 :-) właśnie wróciliśmy z rodzinnego wypadu na zieloną trawkę, suuuper było :-D

Ostatnia edycja:
Widzę że różne metody stosujecie do usypiania :)))

Natolin trzymam kciuki za odzwyczajanie :)))
Mamaagusi gratuluję, pięknie że córcia sama się już karmi, napewno dzięki temy będzie duża i zdrowa:)))
Ala coś nie otwiera tego linka.
Dorisday super, że ospa powoli opuszcza synka i że nie było z tym aż tak źle :)))
Dziulka wszystkiego najlepszego dla Leane !!!
Oliwka też już swoje pierwsze obchodziła - dostała w prezencie dwa pełne cycusie po nocy :)))
Kasis super że już po szczepieniu w miarę "bez bólu"
Mała_mi kciuki zaciśnięte.

U Nas 20 stopni, spacer należy do udanych, teraz jeszcze mąż się z nią wybrał - dotleni się za wszystkie czasy.
Ja mam w rodzinie dwóch skorpionów - małżeństwo.
Moja mama powiedziała że jak się kochać nie będą to się pozabijają.
Narazie żyją więc miłość jest :))).
Plan dnia nie zrealizowany - okna nadal brudne aż wstydddddd, udało mi się tylko poprasować i odgrzać obiad.
Oczywiście w między czasie spacer 3 h i zabawa więc w sumie brakło czasu.
Teraz to totalnie nic mi się nie chce...
Zmykam narazie bo mają znajomi wparować - miłego wiosennego popołudnia mamusie :)))

Zuzka już po zabiegu, trochę ją boli ale jest dzielna :-) Majka właśnie pochłoneła jabłko-brzoskwinie, z butelką oczywiście nie przeszło, ja już nie wiem co robić.... zmykam sprzaac bo jutro wracają moje misiaki :-)

reklama
Do góry