reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Happybeti powodzenia z bajzelkiem ;-)
mamaagusi jejku kruszyneczka z Twojej córci , ale chyba najwazniejsze ,ze przybiera na wadze prawda? Poza tym dziewuszki są drobniejsze od chlopców.
Alicja no bardzo się ciesze ,ze imię tak piękne :-) Wam obojgu się podoba . No to jedna kwestia z głowy . Teraz jak się zabrac za majstrowanie chłopca?! Ja majstrowalam dziewczynkę i mam Doriana :-D
kasis trzymam kciuki :-)
cambria fajnie ,ze przyjezdzasz do PL, no i będziemy trzymac kciuki ,zeby wszystko było ok z Karolkiem. A urządzonko z linku bomba :-)
roxi słonce , chcesz cos wiedziec o skorpionach? Ja Ci powiem same superlatywy . No weźmy np.hmmmnn.... mnie :-D A tak poważnie , to widzisz dziulka zna kilka osob spod tego znaku i kazda inna . Podobno skorpiony są niebywale namiętne ;-)
emiliab no faktycznie , zdjęcie piękne :-) … wiosna wiosna!!! hip hip hura
dziulka zupki chinskie – hehe tez kiedys wpierniczalam , pychotka. Teraz jednak jestem na diecie ;-)
elusia no to witaj w klubie skorpionów. Ja jestem z 10-tego :-) . podobnie jak Ty tez mialam dlugo chlopaka skorpiona i super się dogadywalismy , do dziś jestesmy w dobrym kontakcie .
Frogg oj z tym wózkiem to tez tak kiedys mialam. Tyle ,ze ja zostawilam go w aucie , myslac ze na następny dzien pójdę na spacer więc po co go taszczyc na górę. I co? Na następny dzien małz mi buchnął auto :-( nie wiedząc ,ze w bagazniku jest jeszcze pojazd Doriana. Ehhhh :-)

A my nie wytrzymalismy w domu i wyskoczylismy na balkon . Mały w bujaczku pod kocykiem oglądal przejezdzajace auta i spacerujących ludzi i bardzo mu sie podobalo . nadmiar 'swiezego' powietrza sprawil ,ze polegl i mam chwile spokoju :-) ufffff

reklama
Hihihi! Alicjo, majstrujecie chłopaka? Jupiii! Wreszcie ktos do mnie dołączy :-) Choć pewnie Efa szykuje nam newsa, coś pod skórą czuję ;-)

Onesmile,dzięki:)- widzisz,mi ktoś kiedyś o tym księżycu powiedział i nie sprawdzając,powtarzam,hehe,Dziulka też:).Chyba,że to takie potoczne określenie...no,nie wazne:).Dla wszystkich zainteresowanych znalezieniem ascendentu Ascendent - Usługi darmowe
Mamaagusi,to Ty się nie chwalisz,żeś specjalistka od atopii?!!!Foch!;)
Co do skorpionów,to tez miałam chłopaka skorpiona i nie narzekam,nie był ani mściwy,ani zaborczy,świetnie się dogadywaliśmy:).
Doris ,dzięki za życzenia ,ja po I spacerku,niunia nakarmiona śpi a ja zamiast dalej "walczyć",siedzę na bb...noż masakra:zawstydzona/y:

No,niestety...nie uciekną:no:...a szkoda:-D.Ale najgorsze,czyli układanie miliona ciuszków juz za mną,teraz tylko zabawki,buciki ,sprzątnąć naczynia naznoszone od wczoraj do kompa;-) ...i już!

Hello,
my powoli szykujemy się na wizytę u lekarza z NFZ (ale i tak czuję że nic się nie dowiem). Eh mam nadzieję,że lekarz dopatrzy się pogorszenia stanu dziąsełek i będziemy znali wtedy przyczynę niejedzenia, marudzenia i płaczu w dzień i w nocy.. bo jeśli nie to mi ręce już opadną z bezradności.
Do lekarza idziemy na sąsiednie osiedle tak więc wpakuję małego w wózek i będzie spacerek bo słoneczko ślicznie świeci.

Co do horoskopu to ja jestem zodiakalnym skorpionem - 9 listopad :D

reklama
Do góry