Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najważniejsze to pokochać siebie w całości razem z pupą lub jej brakiem, krzywym nosem, krosta na czole czy piegami na kolanach ;-) :-) jakbyśmy wszystkie były cód miód, jak z obrazka prosto z taśmy fabrycznej to byłoby mega nudno i mdło... bo właśnie to co oryginalne jest piękne 
Natolin wierz mi że to nie jest takie cudowne, bo musisz udowadniać ludziom że jesz normalnie itd, a jeżeli nie musisz udowadniać to patrzą na ciebie jak na anorektyczkę albo bulimiczke.ja brunetkom nie zazdroszczę ;-) ale Tobie tego, że możesz jeść i nie tyjesz tak!!!!!! jadłabym codziennie pizzę i torcik wedlowski i w ogóle tonę innych rzeczy, życie jest niesprawiedliwe!
;-)frogg zdrówka życze :* i przesyłam uzdrawiające fluidki ;-)
a co do figury to masz racje - jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodziłnajważniejsze to pokochać siebie w całości razem z pupą lub jej brakiem, krzywym nosem, krosta na czole czy piegami na kolanach ;-) :-) jakbyśmy wszystkie były cód miód, jak z obrazka prosto z taśmy fabrycznej to byłoby mega nudno i mdło... bo właśnie to co oryginalne jest piękne
![]()
oj pojdziesz na polski shoping i cos sobie kupiszKoniec koncow wezme garstke ciuchow, bo reszta to rzeczy Paffcia plus rozne akcesoria. Mowie wam, masakra. Bede 2 miesiace chodzila w tym samym.
trzymamy, pochwal sie czym bedziesz smigac po trasachDziś jak dobrze pójdzie kupujemy autko- 3majcie kciukasy :-)
Ja pierdziu żenua! TandetaSugar zmienili nam forum jaki czas temu zamiast "dzięki" wypasione i niesmowice modne fejsbukowskie "lubie to" :/

Ja nie jestem szczupła i co z tego? Ważę tyle co czołg i żyję.troche to smutne i krzywdzące bo przecież jest wiele dziewczyn które są śliczne mimo że wcale nie są szczupłeno ale wiadomo, każdy ma swój gust...
Fifolka 
z tym że najczęściej nózki jej wychodzą i już. mam nadzieje ze z małym wszystko dobrze, ciemiączko jest mięciutkie i bardzo elastyczne
, jak ja widze jak nam pediatra je bada i uciska to aż mnie strzela... przytulam :***Tego się już nauczyłam chociaż nie raz przychodziłam do domu i ryczałamFROGG dopiero zauważyłam! gratuluję suwaczka!!! wiesz dla mnie chyba jedzenie ważniejsze od spojrzeń ludzi :-)
Mam nadzieję że na strachu się tylko skończyjestem przerażona, na 11 jadę do szpitala, nic się niby nie dzieje, ale wolę sprawdzić.
Ja się na matkę nie nadaję, ja się wszystkim przejmuje, przerażam i zaraz mam najgorsze myśli...