Kania78
...
Dzień dobry :-)
W końcu mogę sobie spokojnie usiąść
Nie śpię od 5 rano, bo oczywiście córeczka się już wyspała.
Padła dopiero o 8.30 i śpi jeszcze więc mogłam Was nadrobić.
U Nas słoneczko świeci, ale wieje jak.....
Z mężem jakby się ociepliło ale Doris gorącej nocy nie było.
Chyba oboje jesteśmy ostatnio przemęczeni i na nic nie mamy ochoty :-/
Ida powiedzonko jest przednie :-)
CzarodziejkaM, Frogg, Makuc, Ida - przytulam Was mocno i życzę dużo sił i cierpliwości bo tego Nam właśnie najwięcej trzeba.
I cieszę się, że jest to forum, na którym można się wyżalić, ponarzekać bez oporów i ma się to świadomość, że gdzieś też są mamy co przeżywają to samo i można o tym pogadać i wymienić się doświadczeniami.
Szkoda, że tak późno odkryłam BB heh.
Onesmile bardzo ładna waga Twojego Pawełka :-)
Sugar waga piękna
)), super że niania się sprawdziła, a co do podżerania w nocy to u mnie było podobnie, teraz rzadziej karmię w nocy to się uspokoiło :-)
Nie mów, że się nie nadajesz na mamę, wiem że się przestraszyłaś ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Oczywiście skonsultuj to z lekarzem dla jego dobra i spokojnego własnego sumienia.
Dagisu Ciebie też przytulam, uwierz w siebie :-) a sukienka mnie się podoba.
Dawidowe Ty już jesteś po skoku - 22-26 tydzień, więc może ząbki.
Kolejny to 33-37 tydzień.
Happybeti współczuję nocki i polecam pisać w notatniku i zapisywać - potem tylko kopiuj wklej :-)
Ala zatem miłego weekendu u teściów.
Makuc mój mężuś też woli takie bardziej okrąglejsze kształty, więc jak byłam w ciąży to wiecznie mnie zachwalał jak ja super "sexi" wyglądam, a ja się wcale tak nie czułam. Dzięki za info odnośnie okresu - kurczę tylko to dziwne bo wczoraj miałam plamienia a dziś już nie ma.
Natolin jak dziś humorek?
Czemu dziś taka zła?
Co się stało?
Aniawa super że Wojtuś się naprawił i życzę nici porozumienia między Wami małżonkami :-)))
Frogg gratuluję 6 - teczki na suwaczku !!!
Strip zdrówka Wam życzę !!!
W końcu mogę sobie spokojnie usiąść
Padła dopiero o 8.30 i śpi jeszcze więc mogłam Was nadrobić.
U Nas słoneczko świeci, ale wieje jak.....
Z mężem jakby się ociepliło ale Doris gorącej nocy nie było.
Chyba oboje jesteśmy ostatnio przemęczeni i na nic nie mamy ochoty :-/
Ida powiedzonko jest przednie :-)
CzarodziejkaM, Frogg, Makuc, Ida - przytulam Was mocno i życzę dużo sił i cierpliwości bo tego Nam właśnie najwięcej trzeba.
I cieszę się, że jest to forum, na którym można się wyżalić, ponarzekać bez oporów i ma się to świadomość, że gdzieś też są mamy co przeżywają to samo i można o tym pogadać i wymienić się doświadczeniami.
Szkoda, że tak późno odkryłam BB heh.
Onesmile bardzo ładna waga Twojego Pawełka :-)
Sugar waga piękna
Nie mów, że się nie nadajesz na mamę, wiem że się przestraszyłaś ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Oczywiście skonsultuj to z lekarzem dla jego dobra i spokojnego własnego sumienia.
Dagisu Ciebie też przytulam, uwierz w siebie :-) a sukienka mnie się podoba.
Dawidowe Ty już jesteś po skoku - 22-26 tydzień, więc może ząbki.
Kolejny to 33-37 tydzień.
Happybeti współczuję nocki i polecam pisać w notatniku i zapisywać - potem tylko kopiuj wklej :-)
Ala zatem miłego weekendu u teściów.
Makuc mój mężuś też woli takie bardziej okrąglejsze kształty, więc jak byłam w ciąży to wiecznie mnie zachwalał jak ja super "sexi" wyglądam, a ja się wcale tak nie czułam. Dzięki za info odnośnie okresu - kurczę tylko to dziwne bo wczoraj miałam plamienia a dziś już nie ma.
Natolin jak dziś humorek?
Czemu dziś taka zła?
Co się stało?
Aniawa super że Wojtuś się naprawił i życzę nici porozumienia między Wami małżonkami :-)))
Frogg gratuluję 6 - teczki na suwaczku !!!
Strip zdrówka Wam życzę !!!
Ostatnia edycja: