reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ALOCHA Z RANA:)
Dzieć śpi, D. też to ja mogę sobie spokojnie na BB posiedzieć :laugh2:

mała_mi - ja bardzo ale to bardzo chciałąbym wyjśc i wiem, że to by rozładowało e negatywne emocje we mnie ale cóż to za przyjemnośc jak znając życie D. zadzwoni po godzinie i usłyszę "wracaj bo mała płacze" albo coś w tym stylu :confused2: wczoraj oznajmiłam, że wybywam dzisiaj na jakieś nocne harce to stwierdził, że mnie nie puści bo Alicja butelki niet i kto i jak ją nakrami jak mnie nie będzie. Nic tylko się trzasnąc dosłownie. Co do Twojej teściówki to na bank wymiękła. I NIECH TAK ZOSTANIE. Trzymam kciuki!
frogguś - powodzenia na szczepieniu! oby szybko i bezboleśnie poszło.
ida - oooo:))) to od kiedy zaczynamy? hehe
happybeti - znam ten ból. Ja już nie ras tak sobie moje wypociny usunęłami i potem wkurzona wylogowywałam się z forum, bo mnie :wściekła/y: brało jak myślałam o tym wszystkim co napisałam i że znowu tyle czasu nad tym spędzę. Co do porannej pobudki. Ekm. Bidulo współczuję :-(

sugar, alicja - JA TEŻ CHCĘ "DZIĘKI" gdzie moje "DZIĘKI" ejjjj :(

dobra ide sobie robić kawę, bo się ferajna powoli dobudza (posta pisałam UWAGA - 40min. :cool2:)

images[2].jpg
TO DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK NA MILY POCZATEK DNIA!!!!!!!

ojjj widze ze tu znowu jakies problemy;-)posty nie czytane,za duzo cm w tali
moje drogie panie co do postow JA CZYTAM tylko nadal blond glowa nie umie cytowac:zawstydzona/y:i naprawde lubie czytac wszystkie wasze posty!ale wybaczcie jak mam spedzic kilka godzin na odpisywani i np skasuje mi sie wiadomosc to naprawde szlak trafia.ale kochane pisac pisac i jeszcze raz pisac!!!!!!!!!!!!!
co do cm w tali hmmm....to jest tylko moje zdanie i nie ma na celu obrazenia nikogo!
uwazam ze kazda kobieta w ciazy inaczej na nia reaguje jedne tyja drugie nie!ja osobiscie przyznam sie ze w pierwszej ciazy przytylam 35kg!no i?dbalam o siebie smarowalam itp do 5 miecha 5 kg a pozniej reszta,pamiatka rozstepy i flaczek,no i?!teraz tez 35kg przytylam,no i?flaczek jest kilka kg wiecej tez jest,no i?nikt ale to nikt mi nie powie ze kobieta moze powstrzymac to tycie w czasie ciazy!sa kobiety ktore przytyja 5 kg i tez jest ok.wiec podsumowujac.jestesmy matkami i kazdy kg i rozstep jest nasza pamiatka i nie powinnysmy sie wstydzic.nasi partnerzy sa z nami i mysle ze jak im bedzie przeszkadzac cos to powiedza.powiem wam jewszce lepiej moj A lubil szczuple laski a teraz co ma babe z prawdziwego zdarzenia i co slysze?!kochanie kocham kazdy twoj kg i nie chudnij bo mi moje cycki znikaja!jesli dobrze sie czujemy w swoim ciele to ok po co katowac organizm dietami?!jesc tyle ile sie chce ale oczywiscie w normalnych ilosciach a kg spadna same jak dzieciaczki zaczna biegac!nooo....skonczylam:-)

milego dnia mamuski i nie dolowac mi sie tu!!!!zycie jest piekne i korzystajmy z niego!!!poki jeszcze mozemy!!!usmiechajcie sie dziweczyny to dluzej bedziemy zyc!!!!!

moje drogie panie co do postow JA CZYTAM tylko nadal blond glowa nie umie cytowac:zawstydzona/y

chodzi Ci o multicytat czyli żeby w jednej odp zacytować wiele wypowiedzi? na dole, pod każdym postem masz taką ikonkę cudzysłowie z plusikiem (pierwsza po prawej) jeśli chcesz zacytować czyjąś odpowiedź to pod jego postem klikasz w tą ikonkę. Czytasz sobie dalej i znów zaznaczasz sobie to co chcesz zacytować. jak już wszystko przejrzysz i chcesz już odpowiedzieć to klikasz "odpowiedz na ten temat" i tam Ci sie wyświetlą wszystkie cytaty jakie zaznaczyłaś ;-)

mam nadzieje że nie zamotałam, jakby co to pisz, spróbuje jeszcze jakoś inaczej wytłumaczyć ;-)

dziękuję za Słonko :-) oj przyda sie przyda bo u mnie za oknem mleko :-( buuuuuuu

Ostatnia edycja:
przede wszystkim Dzien Dobry mówię...
IDUŚ dziękuję! :-***
a mój mąż z tych co widzą dodatkowe kg, ale dla mnie to dobrze, bo ja nie trawię gdy ktoś

mi mówi, że jestem szczupła, gdy wiem, że nie jestem i chyba on jeszcze nigdy nie

powiedział o jakiejś dziewczynie, że jest ładna, jeśli nie była szczupła.
DAWIDOWE ja tak jak DAGISU przeżywałam przyjście na świat Laury
HAPPYBETTI kochana!!!!! współczuję nocki no i tego posta... :-( buziaczek!
trzymam kciuki za autko SUGAR, a co do huśtawki to mam mniej wypaśną jak Ty i BETTI ale ja

już się pozbywam, bo mogłaby pod klockiem się ugiąć :-(
EWELINA to miłych spotkań
MAKUC współczuję, że nie możesz sobie gdzieś wyjść sama, ja chyba bym zwariowała całkiem,

więc przytulam
MINIU uśmiechnęłam się szczerze do ostatniego zdania, które napisałaś.
a teraz może w końcu zmienię małemu pieluchę ;-)

NATOLIN - dziękuję :*

co do wypowiedzi MINIU to kobieta ma w 100% rację! poza tym tak jak napisała ALICJA są kobiety, które nie należą do szczupłych a są bardzo ale to bardzo ładne. Mój D. tez woli jak babka ma trochę ciałka tu i ówdzie. A że ja się raczej do tych patykowatych typów zaliczam to często słysze od niego, żem za chuda i że mu się podobam ale bardziej bym się mu podobała akbym conajmniej o 5 kg. grubsza była :( no i potrafi mi bez przypału powiedzieć, że z tyłu jak chłopczyk wyglądam bo tylka nie mam.... oj Ci faceci. Tak źle i tak niedobrze..

to mojemu na pewno byś się spodobała ;-)
jeżeli ja miałabym oceniać wygląd kobiet to też raczej uważam za ładniejsze szczupłe
i tym sposobem ponieważ ja się sobie ABSOLUTNIE nie podobam to wolę być chociaż w miarę szczupła ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja kompletnie nie patrze na to czy kobieta jest szczupła, czy nie ;-) dla mnie to nie ma żadnego znaczenia i nijak mi sie wiąże z oceną piękna ;-) lubię patrzeć na twarz, oczy , uśmiech...dla mnie to w nich czai sie to coś ;-) i w osobowości :tak:

Do góry