sugar_and_spice
matka Króla
A gdzie jest "Dzięki"?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj oznajmiłam, że wybywam dzisiaj na jakieś nocne harce to stwierdził, że mnie nie puści bo Alicja butelki niet i kto i jak ją nakrami jak mnie nie będzie. Nic tylko się trzasnąc dosłownie. Co do Twojej teściówki to na bank wymiękła. I NIECH TAK ZOSTANIE. Trzymam kciuki!
brało jak myślałam o tym wszystkim co napisałam i że znowu tyle czasu nad tym spędzę. Co do porannej pobudki. Ekm. Bidulo współczuję :-(
)![images[2].jpg images[2].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/165/165367-87f6b0f79ad2ac80a4ae2c6cf2d4838f.jpg?hash=h_aw95rSrI)
i naprawde lubie czytac wszystkie wasze posty!ale wybaczcie jak mam spedzic kilka godzin na odpisywani i np skasuje mi sie wiadomosc to naprawde szlak trafia.ale kochane pisac pisac i jeszcze raz pisac!!!!!!!!!!!!!moje drogie panie co do postow JA CZYTAM tylko nadal blond glowa nie umie cytowac:zawstydzona/y
i chyba on jeszcze nigdy nie powiedział o jakiejś dziewczynie, że jest ładna, jeśli nie była szczupła.
no ale wiadomo, każdy ma swój gust...