reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

wyleguje się z przerwami na WC ;p
mały usnął, zjadł 1/3 dyni z ziemniakiem to postęp po chorobie, bo ostatnie dni nic nie chciał, a ja nie ładowałam w niego, żeby później nie wymiotował. Za to mamy plus, może się kup naumiał robić, bo dziś już druga, taka normalna, nie jakaś biegunkowa, więc ja zadowolona, choć rano jak mu o 6 zmieniałam pieluchę to dobrze, że wiaderko miałam koło łóżka, A. zapobiegawczo postawił i dzięki Bogu!!! W takich moemntach doceniam mieszkanie z teściami, jakbym była sama,młody leżałby i kwiczał do powrotu A, a ja obok.
czytam o tym skoku w 26 tyg i u nas sie zgadza.
co do figur, ja zawsze bylam chuda, i to te pelniejsze mialy pierwsze chlopakow, zgadzam sie z dziulka ja mialam 1 dopiero w wieku 17 lat;p
ja bym wiele dala, zeby utyć...
sugar dobrze, ze ok wszystko.
wszystkim dzieki za cieple slowo

reklama
to se popisalam.... kurna ze ten czort maly nie moze dac mi spokoju na siedzenie na BB:/// musze dac papu i kurde nei skonczylam porzadkow:/// coz bedzie mloda siedziec i sie nudzic bo ja musze polatac z mopem/na mopie.

a SLONECZKO JEST MOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i NIE ODDAM!!!!!!!!!!

no i wroce wieczorem:))

Dziula kradziejko :-D :-D :-D to sie podziel :jeden dzień u Ciebie, drugi u nas :-)

Strip fajnie że kupki Wojtusia sie normują mam nadzieje że bedzie już lepiej i lepiej..a jak Ty sie czujesz? cały czas Cie mocno męczy czy nieco odpuściło?

http___forget-reality.com_public_bakery_27_40_98.jpg

a to mój pan idealny upieczony wg. podanych danych;)

Czarodziejka dzieki
Makuc a smoka chce?
Alicja to kiedy wyjezdzacie? Nie wiem czy doczytalas, ale jak Ci bedzie ciezko wytrzymac z tesciowa to proponuje swoje towarzystwo, moze milsze bedzie :)

dziewczyny wpadłam tzn. jak to się tu u Was ostatnio przyjęło - pędziwiatr:)
Moje dziecie śpi już 2godziny, zaczynam się martwić:) chyba go obudzę:)

reklama
AAAAAA dziewczyny mam coś na poprawę humorku AAAAAA !

Upiecz sobie Pana Idealnego – perfumy bruno banani -- Not for Everybody

każda może sobie upiec swojego Pana Idealnego :-D :-D :-D
hahahaha mój A. właśnie wchodzi do pokoju i pyta co za kolesi oglądam,
Wróciliśmy... z Artkiem wszystko OK, obejrzeli, zrobili USG przezciemiączkowe i kazali zabezpieczyc łóżeczko :-)
A ja nie dalej jak tydzień temu zdjęłam ochraniacze, bo Artek się w nocy obrócił na brzuch i znalazłam go wciśniętego w ten ochraniacz noskiem. Zakładam na dzień, jak się bawi- tylko jeden szczebelek w całym łóżku miałam goły... wystarczyło. Muszę znowu założyc taki ochraniacz, ktory sama uszyłam na całe łóżeczko :-) Dzięki za kciukasy.

dobranocka I missed U :-)
Super że wszystko w porządkuu
a dal ci ktos w kly???:))) mam sloneczko a i owszem i tamepraturka jak wczoraj:))))))))

FROOOGGGGGGGGG- gratulujemy 6!!!!!!!!!!!!
ty bo to już normalnie groźby karalne, młodszego chcesz bić??? najpierw mi słodzi a później straszy no wiesz ty cooooooo :-p

Meldujemy się po wszystko w porządku za raz opiszę w odpowiednim wątku.

Do góry