reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam w piątkowe popołudnie :-)

Jestem taka pojedzona, że zaraz pęknę.
Mąż zabrał córę na spacer to spali obiad a ja właśnie wysiaduję go w fotelu.
Wczoraj pisałam, że zaczęły się plamienia i znów dziś to samo i brzuch mnie tak boli, że masakra :-/
Dziewczyny, które dostały już okres po porodzie też Wam się tak zaczynał od plamień czy od razu z grubej rury?

Sugar to dobrze, że z synkiem wszystko ok :-)
Moja też tak zasypiała, ale bardziej ze zmęczenia niż z przyzwyczajenia.
Nawet jak je butlę na wieczór to potrafi przy niej usnąć.
Ala poprawiłaś mi humor tym Panem Idealnym - niezłe ciacho mi wyszło :-)
Zobacz załącznik 339669 Idealny heh
CzarodziejkaM cieszę się, że między Wami się ociepliło i napewno będzie coraz to lepiej.
Co do forum to jak nie mam czasu tu zajrzeć to jakoś tak łyso mi na serduchu.
Odnośnie wypadania włosów to mnie pocieszyłaś bardzo, bo już myślałam że łysa zostanę.
Oliwka też zwykle zasypia po 2 h od wcześniejszej pobudki a dziś od 5 do 8.30 męka...
Makuc wiosna od poniedziałku, w weekend pogoda pod psem...
Frogg super, ze wszystko ok :-)
Mila84 - pewnie miał zły dzionek, ale jak sama widzisz dziś już jest lepiej :)
Mój obiecuje, że w nocy coś podziałamy ale na obietnicach się kończy heh.
Happybeti przytulam mocno :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Miłosz właśnie udał się na swoją dzisiejsza pierwszą drzemkę więc mam choć odrobinę czasu by się przywitać:-)a więc witam,życzę wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom milutkiego wieczorka i już uciekam bo się obudził bo 10 minutach snu-aaaaa padam:wściekła/y:

E-lona, frogg gdyby z zapraszaniem mieli problem tylko moi rodzice czy teściowie, to bym olała sprawę. Najgorsze, że P. się uparł i nie potrafię mu przemówić do rozsądku.

Happybeti przytulam i dzisiaj doskonale cię rozumiem. Sama mam podły nastrój, chociaż jak się godzinkę zdrzemnęłam i nażarłam kiszonej kapusty to trochę mi przeszło :-)

Makuc nie straszę, tylko męczę się z wybrednym niejadkiem od 7 lat ;-)

Rysia cyborg ci rośnie- pierwsza drzemka o tej porze i tylko 10 minut :-D

Kania pierwszy okres miałam takie niby plamienie, niby bardzo skąpe krwawienie. Po 3 dniach zniknęło na 2 miesiące, aby wrócić potopem.

Ostatnia edycja:
Frogg może prześpi ci nockę bez kąpieli. Mój raz też tak miał. Jak zasnął w południe po szczepieniu, to budził się tylko na jedzonko i dospał w ten sposób do rana.

Kochane ja tylko dosłownie na 5 minut. Chciałam powiedzieć, że Lucian jest już na tym świecie :) i teraz już muszę się sprężyć, żeby buciki szybko skonczyć. Urodził się w wtorek o 10:50 2 tygodnie przed terminem cudny jest :). Nic wiecej niewiem ehh
Zamelduje sie pewnie w niedziele dopiero gosci mamy na weekendzie, wiec nie bede miala czasu. Zycze Wam miłego weekendu ;) i oczywiscie wszystko nadrobię

Frogg uśmiałam się :-D Swoją drogą maluszek ma dryg do tańca, cudnie wywija tyłeczkiem.

Wszystkie mamusie albo wyjechały się weekendować, albo faktycznie balują na całego, bo pustki jak rzadko.

reklama
Rysia to za długo nie pospał :-/
Życzę Ci, żeby Miłoszek się poprawił i dał Ci trochę odsapnąć.
Aniawa dzięki za info :-)
Frogg uśmiałam się do łez, uwielbiam takie filmiki z udziałem dzieci :-)
Sarisa miłego weekendu i super, że Lucian jest już na tym świecie :-)
Mąż kąpie córę a ja jem kolację przy BB.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry