• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

aniawa - też nad tym ubolewałam. że nie można po prostu przyjśc, wziąść ślub cywilny i wyjśc. Bez tych wszystkich pierdułek typu przyjęcia, rezerwowanie terminu, informowanie wszystkich ble, ble, ble.
onesmile - coś się benefis nie udał Małyszowi :cool2: ech gupia pogoda...

reklama
No nie udal :-( Ale i tak milo na Niego popatrzec:-)

A co do wesel itp., to ja jestem dokladnie tego samego zdania, co Ty, Makuc. Zreszta my z mezem mielismy tylko cywilny, potem spotkanie z przyjaciolmi w pubie, a na drugi dzien obiad w mom rodzinnym domu z najblizszymi. Na slub zaprosilismy w sumie glownie tych, z ktorymi mamy kontakt. Zadnych dalekich krewnych, albo takich, co to niby wypada, ale widzimy sie raz na 15 lat.

Dziewczyny, pakuje sie juz ktorys dzien z rzedu i nie moge zmiescic tego wszystkiego :wściekła/y:

Jutro nad ranem lecimy, wiec prosze trzymajcie kciuki, zebysmy to spokojnie przezyli. Glownie Pafffcio.

Madlein, posłałam maila :-) ale wrzuciłaś ankietę więc już zrobiłam :-)
Dawidowe, ja zainwestowałam w chustę elastyczną i nosiłam w niej Majkę a niedługo mam zamiar kupić chustę tkanś splotem skośno-krzyżowym, ma wicej pozycji do noszenia, dziecko wciąż z Tobą i poznaje świat.
Co do chodzików to są one raczej odradzane przez fizjoterapeutów, ja przy Zuzce nie miałam i teraz też nie zamierzam, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Miałam również duży kojec z siateczką i się sprawdził, bo nawet mata edukacyjna do niego weszła, miał też uchwyt do nauki wstawania i zajmował mało miejsca po złożeniu.

Ostatnia edycja:
sugar- o rany, ale numer! Wspolczuje. Taki maly pech, czy co?

natolin - na lotnisku bedziemy o 5tej rano, a wzbijemy sie w niebo o 7.05 (a o 8.05 polskiego czasu). DZIEKI!!!!!

P.S.
Na czesc Mistrza fotki na zamknietym:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry