Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i super, że u Was już i mm i obiadki ładnie się sprawdzają
dziękuje kochana, przede wszystkim że zauwazyłaś ;-)Nie chce zapeszać ale chyba się przyjeła, bo wyszła cała drugą stronąRoxannka życzę Wam, żeby marchewka się przyjęła![]()
dzisiaj kolejne podejście 
no zwariowałaś chyba, w kwietniu to już na bank musisz wygraćedit: Dziekuje po raz kolejny za głosiki na Zuzka. I na szczescie marzec kończy się w czwartek, wiec juz nie bedziecie musialy klikac![]()
ja podobnie jak dziewczyny mam to już we krwi ;-)a pisze czasami że głosuje bo wiem że to może innym przypomnieć, sama tak miałam jak ktoś napisał że głosik oddany to i ja szybciutko klikałam :-) a ty się nie poddawaj, może wkońcu znajdziemy patent jak inni to robią że trzaskają ponad 1000 głosów, daj nam czas ;-)
synek śpi, a ta zmiana czasu to mi jakoś cały dzien poprzestawiała
ale może jakoś się ogarne i na nowo wszystko poukładam 
Madlein cała przyjemność po naszej stronie :-)
Jeśli chodzi o ten 1% podatku to troszkę za późno, bo mój pit od m-ca w skarbówce tkwi :-/