reklama
Kania78
...
Madlein cała przyjemność po naszej stronie :-)
Jeśli chodzi o ten 1% podatku to troszkę za późno, bo mój pit od m-ca w skarbówce tkwi :-/
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam...
Aniawa ja też zacznę planować jakieś wyjścia bo moja też zasnęła bez problemów a mamy iść do lekarza na 12. Koło 11 będę wybudzać na siłę heh.
Ja też zacznę głośno krzyczeć bo słonka brak !!!
Natolin gdzie się podziewasz?
Doris zapadła się pod ziemię?
Miniu część pewnie odsypia nocki, część już wietrzy się tam gdzie słonko a tam gdzie go brak to siedzi na bb.
Jeśli chodzi o ten 1% podatku to troszkę za późno, bo mój pit od m-ca w skarbówce tkwi :-/
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam...
Aniawa ja też zacznę planować jakieś wyjścia bo moja też zasnęła bez problemów a mamy iść do lekarza na 12. Koło 11 będę wybudzać na siłę heh.
Ja też zacznę głośno krzyczeć bo słonka brak !!!
Natolin gdzie się podziewasz?
Doris zapadła się pod ziemię?
Miniu część pewnie odsypia nocki, część już wietrzy się tam gdzie słonko a tam gdzie go brak to siedzi na bb.
Ostatnia edycja:
wlasnie gdzie Doris?chyba juz swojego kropka wyleczyla?
Natus zawsze zaczynalas poranek od BB mam nadzieje ze na odwyku nie jestes
zreszta sporo dziewczyn nie widac co sie dzieje?sloneczko wyszlo i zaczal sie odwyk od BB czy co?
Natus zawsze zaczynalas poranek od BB mam nadzieje ze na odwyku nie jestes
zreszta sporo dziewczyn nie widac co sie dzieje?sloneczko wyszlo i zaczal sie odwyk od BB czy co?
makuc
Fanka BB :)
a u nas słoneczko w pełni (nie żeym się chwaliła)
ale Alutek uruchomiła produkcję, więc czekam aż łaskawie wypchnie z siebie co trzeba i pójdziemy na dwór ;-)
ach mam pytanie (może dziwne zdeka ale jednak):
dawałam młodej właśnie słoiczek pt. "suszone śliwki" z gerbera. Wszamała. Patrzę na skład a tam: 28% suszone śliwki, woda. Eeee, że niby 72% samej wody tam jest? Jakoś nie chce mi się wierzyć
ach mam pytanie (może dziwne zdeka ale jednak):
dawałam młodej właśnie słoiczek pt. "suszone śliwki" z gerbera. Wszamała. Patrzę na skład a tam: 28% suszone śliwki, woda. Eeee, że niby 72% samej wody tam jest? Jakoś nie chce mi się wierzyć

Kania78
...
Makuc na to wygląda, ja mojej też dawałam ale coś nie bardzo - miała rewolucje żołądkowe, a srynkała dalej niż widziała. Za to bardzo polubiła zupkę z rybką, z indykiem, kurczakiem a z królikiem też nie bardzo. Wczoraj testowałam obiadek - warzywka z indyczkiem - wszamała pół dużego słoika. Z mlekiem mm się przeprosiła więc mamę 3 x dziennie odciążyła :-) Staram się jej dawać w ciągu dnia, bo wiem że szybciej to przetrawi niż w nocy. Zastanawiam się z tym jedzeniem nocnym bo piszą że dziecko ok 6 m-ca już w nocy jeść nie powinno. Co o tym myślicie?
Dopytam też dziś lekarki co mi powie, choć z niej to ciężko cokolwiek wyciągnąć :-
Podeślijcie trochę słonka bo przy takiej pogodzie to nic się nie chce !
Roxannka prawidłowo wyszło odpowiednią stroną, oby tak dalej :-)
Sarisa nie rezygnuj z tego konkursu, dla Nas klikanie to już rutyna, więc klikamy i klikamy i klikać będziemy. Mnie się też strona Pajacyka codziennie otwiera i jak nie kliknę to nawet neta nie przeglądam - to już nałóg, z jednego wyszłam teraz mam bardziej zdrowsze nałogi :-)
Dopytam też dziś lekarki co mi powie, choć z niej to ciężko cokolwiek wyciągnąć :-
Podeślijcie trochę słonka bo przy takiej pogodzie to nic się nie chce !
Roxannka prawidłowo wyszło odpowiednią stroną, oby tak dalej :-)
Sarisa nie rezygnuj z tego konkursu, dla Nas klikanie to już rutyna, więc klikamy i klikamy i klikać będziemy. Mnie się też strona Pajacyka codziennie otwiera i jak nie kliknę to nawet neta nie przeglądam - to już nałóg, z jednego wyszłam teraz mam bardziej zdrowsze nałogi :-)
Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dorisku łe ar ju? mam nadzieje że wszystko ok...
makuc
KANIA - z tym jedzeniem nocnym to chya różnie to bywa. Mojej koleżanki syn ma ponad rok a dalej się w nocy na jedzenie budzi... co do tych śliwek to hm mam nadzieję, że nas obejdzie się bez rewolucji, bo jeszcze tego nam do szczęscia brakuje
no i super, że u Was już i mm i obiadki ładnie się sprawdzają
aaa i DORANOCKĘ też gdzieś wsiorbało.
cya trzea listę obecności zrobić

aaa i DORANOCKĘ też gdzieś wsiorbało.
cya trzea listę obecności zrobić

Roxannka
Pracująca mama!
dziękuje kochana, przede wszystkim że zauwazyłaś ;-)Nie chce zapeszać ale chyba się przyjeła, bo wyszła cała drugą stronąRoxannka życzę Wam, żeby marchewka się przyjęła![]()

no zwariowałaś chyba, w kwietniu to już na bank musisz wygraćedit: Dziekuje po raz kolejny za głosiki na Zuzka. I na szczescie marzec kończy się w czwartek, wiec juz nie bedziecie musialy klikac![]()

madlein, super, że tak szybko się udało
u nas dzisiaj słoneczko ale mroźno brrr ... mąż dzisiaj ma wolne ale pojechał z autem do warsztatu, znowu wrr...

miłego dzionka życze
sugar_and_spice
matka Króla
Madlein cała przyjemność po naszej stronie :-)
A my przedrukowaliśmy i jutro zanoszę do US :-)
reklama
emiliab
Witajcie!
sarisko jeżeli chodzi o diete,to przez 1,5 tyg był zastój,czyli zero kg w dół. Teraz mam znowy 1 kg mniej:-). Trochę byłam zła,że tak mało. Zaczęłam się zastanawiać nad kopenhaską,ale chyba zostanę przy tej...Aha, NIE REZYGNUJ Z KONKURSU!!!!!!!!
A dzieć mój nie odczuł zmiany czasu. Co prawda zasnął wczoraj po 19-tej,czyli po 18 starego czasu,ale dzisiaj jest ok.
Aha, doris napisała mi,że się odezwie dzisiaj,jak tylko sie ogarnie z dziciem:-)
sarisko jeżeli chodzi o diete,to przez 1,5 tyg był zastój,czyli zero kg w dół. Teraz mam znowy 1 kg mniej:-). Trochę byłam zła,że tak mało. Zaczęłam się zastanawiać nad kopenhaską,ale chyba zostanę przy tej...Aha, NIE REZYGNUJ Z KONKURSU!!!!!!!!
A dzieć mój nie odczuł zmiany czasu. Co prawda zasnął wczoraj po 19-tej,czyli po 18 starego czasu,ale dzisiaj jest ok.
Aha, doris napisała mi,że się odezwie dzisiaj,jak tylko sie ogarnie z dziciem:-)