reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję za gratki suwaczkowe ale my tydzień temu obchodziliśmy nasze 7 miesięczne święto :-)
Na zewnątrz jeszcze jej nie przebierałam.
Mała_mi jaką macie pastę?
Roxannka przytulam mocno !!!
Mnie też by ogródek się przydał :-) i zamiast pracować to ja na BB :-)

reklama
Witajcie :-)

Nie mordujcie mnie,ale nie miałam naprawdę czasu aby pisać...a przyznać się muszę też do małego doła,który trwa i trwa....no i same wiecie jak to jest,nie chciałam pisać i zadręczać swoimi problemami,mimo że wiem iż mogłabym tu Wam wszystko napisać.W każdym razie z każdym dniem jest lepiej,finansowo jeszcze nie zaciekawie,ale w przyszłym miesiącu będzie już lepiej bo jednak udało się z wychowawczym i dostanę kaskę.Ogólnie jestem zmęczona wszystkim-codziennością,finansami,mężem,dzieckiem(o zgrozo,że też można coś takiego pomyśleć nawet!!!) ,sobą...czasem chciałabym się zaszyć na cały dzień w jakimś domku nad morzem albo w górach i tylko siedzieć,patrzeć na widoki i rozmyślać z jakąś lampką wina...a może z czymś mocniejszym :zawstydzona/y: NIe wiem o co kaman,jakieś zmęczenie materiału mnie dopadło hehe,ale tak jak mówię sama sobie tłumaczę i staram się nie wpaść w jakąś deprechę..

Przy okazji jak już jestem i udało mi się podejrzeć komu składacie życzonka to ja tez się przyłączam:

pszczylaszczka, mamaagusi, elusia, monia gratuluję serdecznie dla dzieciaczków

Ściskam was dziewczyny i obiecuje poprawę

Dzięki dziewczynki to w takim razie nie będę miała już obaw przewinąć pieluchy w wózku podczas spacerku.

Kania używamy nenedent- baby, bo to pasta bez fluoru i przeznaczona od 6 miesiąca życia do 2 lat. Używamy od tego na razie tej takiej nakładki na palec. A jak będziemy mieć więcej niż dwa zęby to zakupię taką szczoteczkę od 0 do 2 lat bo widziałam takie.

czarodziejkaM- witaj i przesyłam pozytywnych fluidów! Dobrze że sprawa z wychowawczym załatwiona.

Przyłączam się do kulejących finansowo. Też mi to spędza sen z powiek:/ Od stycznia obdzwaniam żłobki i nic. Zero miejsc wolnych do końca roku. Jak ja niby mam iść do pracy ehh

Moni, ja właśnie załamana jestem, my mamy miejsce w żłobku ale co z tego jak mała co chwilę chora i muszę pomyśleć o niani. Chociaż niania+przedszkole Zuzy to tak jakbym się zwolniła i siedziała z dziećmi w domu...

A w ogóle to umieram z bólu, zapomniałam już jak @ boli....

reklama
to i ja się przyłącze do tych z "problemami" finansowymi....achhh szkoda gadać co by się chciało a co jest...:-(
No nic znowu uciekam bo Miłosz śpi więc muszę to wykorzystać bo w domu pełno zaległości...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry