reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
STRIP: a Ty nie miałaś dopiero w czw. wrócić? czy ja juz cos pomerdałam?
ALICJA: w drugim pokoju to on od 2h już siedzi i jakos nie usycham z tęsknoty ;-)

Makuc może i sprośne, ale mi też przychodzi na myśl co innego niż kieliszek :-) Małż wczoraj postarał się o małe tiru tiru a dzisiaj znowu mam "odpowiednie" skojarzenia.

Dziulka dopiero doczytałam. Na twoim miejscu też bym się wkur... Zresztą mój podobnie niemyślący. Sam nie wpadnie na to by dziecku dać jeść, albo zmienić pieluchę. Zawsze jak coś mu zarzucam, to słyszę, że on nie jest mamą. A co to my niby jesteśmy??? Ostatnio byłam w szoku jak sam od siebie zrobił córce kolację (nie jestem pewna czy ona mu nie kazała). Przeraża mnie wizja powrotu do pracy. Wtedy zapewne dom i dzieci nadal będą na mojej głowie a jeszcze robota dojdzie. Większość dnia będę poza domem a obowiązków nie ubędzie :-(

Ooo, strip :confused: Już wróciłaś?

STRIP gadaj jak tam relacje z A bo normalnie az mnie trzesie z ciekawosci....

ANIAWA zycze mu z calego serca zeby mloda tak mu dala w kosc zeby sie doslownie posral z bezradnosci!!!!!!!!!!!!!niech ruszy swoja pusta pala i pomysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a wczoraj tez dal popis inteligencji bo wrocilismy ze spaceru i mloda pozniej zrobila kupe niedlugo przed kapiela (z 15 minut) czulam ze zrobila ale nei rpzebieralam bo zaraz wanna w ruch miala isc. dalam ja mezowi ktory wczesniej zauwazyl juz ze chyba mloda produkuje cos. ja mu ja daje a on: czemu smierdzacego dzidziusia mi dajesz?? a ja: a tobie korona z glowy spadnie zeby przewinac??pierwszy poczules!!!! noz cholera!!!!

Ostatnia edycja:
speszyl for Makuc :-D

50ccde1b670754c6680c10e1bbcc80b0.jpg

reklama
ALICJA: :**** tak parskęłam śmiechem, że Alutek sie w łóżku przewiercać zaczęła :P masz szczęście że sie nie obudziła, bo inaczej ktoś (czyt. winowajca) by mi ja spowrotem lulać musiał :D :D uwielbiam te Twoje obrazki :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry