Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
serio jak mi ktos na odcisk stanei to koniec swiata. jakby to nie malz a jakis kumpel/kumpela byla to w ryj juz dawno bym moja piesc zapakowala w prezencie!! noz gotuje sie we mnie zeby wystrzelac po pysku kogos. chyba pojde w dizelnice i dla przykladu pierwszego lepszego debila stluke bo normalnie mnie rece swierzbia! a jak malz sie do mnie przyklei w nocy to go zrypie na podloge!
Alicja kolorowych :-)
Wściekła, bo ileż można siedzieć w domu a i powrót do pracy nie nastraja zbyt pozytywnie. Nieokiełznana- hmm, może to małż jakiś nieruchawy jest a ty całkiem normalna/przeciętna kobitka?

bo coś za bardzo płodne się zrobiłyście w tym upale
więc prosze o wybaczenie jeśli kogoś lub jakieś wazne wydarzenie pomine 
w tej chwili popijam piwko o pieknej nazwie "Perła" 

a druga całkiem spoko
ale więcej na odpowiednim wątku.

generalnie ja to raczej mam dwie lewe rączki w kuchni i jestem mistrzynią potraw z proszku och jak ja potrafie to wszystko pięknie wymieszać ;-)
ale wczoraj oczywiście przy telefonicznych konsultacjach z moją mamą zrobiłam gulasz z indyka i wyszło super aż mąż się zajadał chociaż on to wszystko żerny
ale mi smakowało a to sie rzadko zdarza jak sama gotuje 

Idę popróbować ataku na małża a jak nie wyjdzie to nieutulona w żalu spadnę spać 
Dobranoc