A ja się witam dzisiaj słonecznie :-) i przesyłam wszystkim troche słońca bo czytam że u was leje od rana. Ja wiedziałam że dzisiaj bedzie ładna pogoda bo przecież jest poniedziałek i małż do pracy poszedł

nie mogło być tak wczoraj bo byśmy za miło czas spędzili wrrr....
ale nie ważne, pomimo dobrej pogody humor i tak kiepski bo nocka była tragiczna :-( jestem nie wyspana i zła, Patryk ciągle się wiercił, budził, rozkopywał i nie wiem co jeszcze ... a no i płakał, głównie płakał

dobra nie marudze już o sobie tylko czytam co tam u was ciekawego się wydarzyło
emiś, powodzenia z dietą ;-)
efa, no to u was też nie za wesoło, oby ten skok jednak szybciej minął i ząbki się przebiły, cobyś nam nie oszalała od tych krzyków

a wiem że można oj wiem
makuc, my to jesteśmy zgrane jak w zegarku, tylko w jakąś odwrotną strone bo zamiast się spotkać to my się mijamy

ciesze się, że dzionek miałaś udany, życze takich więcej :-) a ja już wiem dlaczego D. miał takie sensacyje ... bo się nie podzielił z makuciem i kara go spotkała

a co do burzy to widok z 10 piętra powalający i ja też lubie burze ... oglądać z okna w ciepłym domku

a Alutkowi życze szybkiego uporania się z ząbkowaniem, to i mamusia troche odetchnie
dobranocka, dawidowe, zdrówka dla waszych dziewczynek! mam nadzieje, że dzisiaj już troszke lepiej jest.
elwirka, super że wszystko się udało, a ilością osób się nie przejmuj bo najważniejsze że z Oliwką byli w tym dniu kochający ją ludzie i to się liczy :-)
uska, widze, że u was też zęby na pierwszym planie, niech się szybką przebiją i na troche będzie spokój
sarisa, to my obydwie weekendowałyśmy się nad wisłą, szkoda tylko że w takiej odległości od siebie ;-) dobrze, że z mężem sobie pogadaliście i oczyściliście atmosfere

o i kafelki się znalazły, a że nie do końca takie, to się wytnie
doris, no no no to żeś sobie poszalała

ale ja wiedziałam że tak będzie jak napisałaś że to babski wypad będzie ;-) tylko kobitki potrafią się tak bawić

bo tak jak napisałaś, facet zje, napije się i idzie spać

żadna frajda z takimi się bawić
sheeney, pomimo wszystko życze miło spędzonego czasu z rodzinką, może nie będzie tak źle jak myślisz ;-)
elusia, uska, mamaagusi, monia, pszczylaszczka, suwaczkowe gratulacje dla waszych pociech

i to na tyle bo moja maruda się obudziła z drzemki