Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po godzinie udalo nam się ja jakimś cudem ululac ale sielanka nie trwala dlugo, gdyż po 5 znowu zwarta i gotowa po swoim łóżeczku piszcząc raczkowała. 
u Was butla a u nas cyc i cyc i oszaleć można. Obiadki niet, kaszka wczoraj też była niet. nie mówiąc juz o owsiance, kleiku ryżowym czy kaszy mannejPrzez minione trzy nocki, przez te jego histerie zjadał po 4 butle na dobę, zamiast dotychczasowych 2-3:![]()

]. Udaliśmy się, więc w chłodniejsze tereny a ogrod botaniczny przy nieco chłodniejszej aurze zaliczymy. Piszesz, że z M. nie tenteges? ech. U nas po rozmowie zdeka lepiej sie zrobiło. Ale i tak ciągle coś zgrzyta... ooo i kafelki znaleźliście? super! może zaklepcie sobie te w raize czego a prostokątnych poszukajcie jeszcze? do kiedy musicie decyzję kafelkowa podjąć?
u mnie sajgonarium jakich mało i weny na sprzątanie tak dla odmiany tez brak;-) a po solidną burzę do LBN zapraszam. Ostatnio ich u nas pod dostatkiem.

. Bylo nas 5
+ kierowca i pasażer.
. Okazalo sie ,ze drogę jaką pokonałysmy idąc do sklepu to ok 10km

. Takze nie dziwne ,ze nie mialysmy sily na powrót i to jeszcze pod górę przez las. Alkoholu jak juz wspomnialam mialysmy dosc , więc wcale tego co kupilysmy juz nie wipylysmy. Ale komedyje byly niezle. Wszyscy we wsi wiedzieli o nas chyba
. W niedzielę dojechali nasi panowie i jjuz nie bylo tak fajnie.
Julka już praktycznie zdrowa ale teraz mnie coś bierze
mam nadzieję, że mi przejdzie. Julka właśnie walnęła 20 min drzemki więc sobie nie popiszę
zajrzę później!