Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No więc oberwał trochę, rozbudzając tym samym i mnie, i młodego. Na szczęście w szybkim tempie ewakuował się… do pracy
W końcu jakoś trzeba zacząć urlop
Ehh, pogoda do niczego, aż odechciewa mi się jechać gdziekolwiek :-( Gdy jest tak brzydko jak dzisiaj najchętniej leżałabym we własnym łóżku, albo przynajmniej siedziała w domku.
). Na pewno jest mi lżej, choć nie powiem, że zgadzamy się z mamą w każdej kwestii.
Mój mały śpi od 8:30, ale jakoś nie było mi dane pospać razem z nim, bo muszę nas popakować. Co do pozycji „niedźwiadka”, Wojtek porusza się najczęściej w ten sposób. Prawidłowo raczkował tylko na początku. Tak jest mu wygodniej. Nie powiem by to go w jakiś sposób spowalniało 
a jak samopoczucie dzisiaj ? mam nadzieje, że troszke lepiej!

toż to do ciebie nie podobne
wszystko ok ?
;-)

ponad tydzień temu były jakieś nieśmiałe próby ale i tak wolał gdzieś się przemieścić na czołgiste ;-) potem nagle odkrył że z czworaka można usiąść i raczkowanie poszło w zapomnienie
a wczoraj u teściowej zaczął pięknie chodzić na czterech łapkach, jakby to robił od zawsze
aaa no i wstaje wszędzie, ale póki co na kolankach a nie na stopach
:-) A ja dumna jestem conajmniej jakby odkrył lek na raka albo wszedł na Everesta 

w planach miałam jakiś spacer, ale chyba się na deszcz u nas zapowiada