reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
rysia, właśnie chwal się chwal, suknia obrączki ubranko dla Miłoszka :)
ja przygotowania miło wspominam, ale jak byłam w trakcie to tak miło nie było, ciagle coś ... ale potem człowiek przynajmniej wie jakie to miało znaczenie :)))

sarisa, no właśnie miałam pisać, że z ciebie to podróżniczka pełną gębą ;) niedługo całą pl zwiedzisz :) i widze, że z grouponem podróżujesz, ja też o tym myślalam własnie w kontekscie kraka w sierpniu, ale jakoś ostatnio ofert niet :/
a w łazienkach właśnie dzisiaj na spacerku byliśmy :D

też spadam spiulkać bo pewnie niedługo i tak pobudki mnie czekają, a już do naszego łóżka Ptysia nie wezme :(
Kolorowych snów!

Dzień dobry...u nas deszczowo,więc i humorek mam taki sobie,nie mówiąc o wenie...jakos tak się czuję niefajnie...pewnie to z tęsknoty- musi minąć trochę czasu,zanim przywyknę znów do samotności.Jeszcze wczoraj miałam czym myśli zająć,bo te urodzinki Mimi,ale dziś już...:-(:-(:-(.
Dziewięć miesięcy dziś kończą
Franek
i Pawcio
Lolisza,Onesmile- dla Was i chłopaków-łobuziaków wszystkiego naj:-):-):-):tak::tak::tak::***

No i nie wiem,co pisać....jakaś podminowana jestem i skupic sie nie mogę- przeczytałam,co pisałyscie i wszystko mi ze łba momentalnie uleciało...To buziaki dla Was wszystkich...może potem sie rozkręcę...

Dzień dobry.
Obdziłam się z mega wielkim bólem gardła:-(. Aż szyja mnie boli na zewnątrz:szok:. Oczywiście tabletek w domu nie ma,do lekarza nie pójdę,bo akumulator się w domu ładuje,a autobusem mi się nie chce. Do tego znowu u nas padało:wściekła/y:. Super mi się zaczął dzień...

Gratulacje suwaczkowe dla loliszy i onesmile i ich dziewięciomiesięczniaków.

dobry noc standartowo z pobudkami ale tylko trzema dzisiaj.teraz oli bawi sie grzecznie.dzisiaj na 15 do okulisty z oli trzymajcie kciuki.oli podniosla wczoraj pupe do raczkowania ale ogolnie to chce stawac na nogach ale sa postepy w cwiczeniach.
emiliabzdrowka
kania nic nie kupil poszlismy specjalnie tylko po buty
rysia pochwal sie sukienka i ubrankiem dla malego
mamaagusi moje dziecko tez nie miala stycznosci z dziecmi ciekawe ale obserwuje bardzo jak sa wkolo jakies.to obrxe ze imprezka sie udala
loliszy i onesmile suwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:
helloł ewrybady

melduję się z rańca :-) .

lolisza i onesmile wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech z okazji suwaczkowego święta i biegusiam nadrobić chociaż wczorajszy dzionek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry