reklama

Październikowe Mamy 2010

Posiedziałam jeszcze trochę przed domem, bo przynajmniej wieczorem zrobiła się znośna temperatura. Zobaczymy jak będzie jutro. Ponoć ma się zmienić pogoda. Buuu :-( Ja chcę słonko!

Emiliab u was też nieciekawie???? Rany co tu się dzieje!!!

Roxannka mój P. po piwku zwykle bywa miły, ale zdarzają mu się odpały. Dzisiaj chyba słonko zrobiło swoje :wściekła/y:

Mamaagusi niezłe macie samozaparcie skoro nie jecie lodów :szok: Dla mnie to nierealne nie zjeść loda jak dają. Przez kilka lat (po pierwszej ciąży) nie jadłam słodyczy, bo mnie odrzuciło. Słodyczy czyli cukierków i ciasteczek, bo lody mogłam zawsze i w każdej ilości :zawstydzona/y:

Paolcia i tak nieźle, że do 20:00. U nas zakończenie dnia mamy o 18:00 :-( W sumie przyzwyczaiłam się już do tego, bo z córką miałam podobnie. Dopiero rok albo dwa lata temu można było odrobinę dłużej gdzieś zostać (max. 19:00-20:00). Super, że Julcia biega z pchaczem :tak: Mojemu on raczej nie przypadł do gustu, bo niekiedy pcha go stojąc w miejscu. Skutki można sobie wyobrazić. Zdecydowanie woli chodzić za rączkę :-)

Kania wyślę ci na priva a ty dawaj swojego linka. Zobaczymy czy mamy coś innego czy to samo :tak:

reklama
witam wieczornie ze smakowitym desperadosem w rękach:-)
może zacznę od tego że zazdraszczam spotkania naszej sarisce i dorisce i liczę na to że ja też się kiedyś doczekam iż spotkam jakąś forumową mamuśkę:-)Emiliab co się dzieje w Twoim związku....jestem troszki nie w temacie ale liczę na to że Wam się wszystko poukłada,tego samego życzę Makuc i innym dziewczynom którym się nie układa z chłopami (tym naszym gorszym gatunkiem):-)I co się dzieje z Idą że jej nie ma???kurcze chwile nie miałam netu i jestem zupełnie nie na bieżąco:no:
Cdn jak się doczekam weny....;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAKUC odpisala!!!!!!!!!!!! pisze ze ma problem z netem i jutro ktos ma tym sie zajac. ze u niej ok. stara sie nie myslec o problemach z D tylko napawa sie radoscia z pobytu u rodzicow, teskni za bb i ze moze jutro sie pojawi. Pisze ze ALutek poza kilkoma pobudkami w nocy (tylko kilkoma) grzeczny:))) nooo:))

Jakie tam pustki ... ja jestem :-D;-)

sariska, no ne uciekaj, wyspać się jeszcze zdążysz :-p

rysia, fajnie że jesteś, a tą wene to weź czymś postrasz coby szybciej się pojawiła :tak: Albo może na desperka sie skusi i cie nawiedzi :cool2:

dziulka
to cie uprzedze ... u makuc wszystko ok, jest u rodziców tylko jakiś problem z netem, pewnie jutro już bedzie :-)

edit. no uprzedzić mi się nie udało buuu ;)

Sariska nie mam foty żeby było widoczna cała ja hehe
kurcze nie bylo mnie kilka dni a tu takie nie fajne rzeczy czytam o makuc a teraz u emis:(((
a na wątku nic sie nie dzieje ,Emis pisz co sie dzieje

Rysiu jesteś słoneczko jak miło :-). 27.08 jest termin w kraku, a ze masz blisko to domyslam się, że będziesz :-)?? I fajnie by było wiedzieć ile Mamusióff da radę? cobym wiedziała gdzie iść i co robić ?? Ja się przymierzam do kielc, tylko pisałaś ze teraz na wakacje gdzieś po 20 lipca? no i te examy nie chciałam przeszkadzać
Dziulka super, ze Makuc zadowolony. Szkoda tylko, ze reszta mamus sie zapodziała i niewiadomo gdzie.

reklama
Mamagusi a skad czerpiesz przepisy? przesłabyś linka albo stronkę, bo moja mi się gdzieś zapodziała :-(. Oj juz mi smaka zrobiłaś tym sernikiem
Roxanko jezdem
Kasis to nie dobrze, ze fotki nie masz :-(. A juz myślałam, że pozazdroszczę wyglądu, bo z samego zazdraszczam już bardzo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry