Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(usunietym do garazu)wiec wiem co czulas..
;-)
Przyjechaliśmy dzisiaj zamiast jutro, ponieważ pogoda jest do bani i nie było sensu tam dłużej siedzieć. Co prawda Zuzi bardzo się podobało. Dzisiaj pomagała w dojeniu kozy, bawiła się z królikami, pawiem i innym ptactwem (większości nazw nawet nie znam). Gorzej z Wojtusiem i z nami. W domu młody przynajmniej ma swoje zabaweczki. Aaa, córcia przywiozła sobie osobliwą pamiątkę z wyjazdu- żywego królika
Zostało ustalone, że na święta królik zostanie zjedzony, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jakoś nie wierzę, że pozwoli na konsumpcję. Ciekawe co ja zrobię w domu z wielkim królikiem 
!!!! Niewykonalne
Musiałabym chyba siedzieć całą noc, albo i dłużej. Próbowałam was podczytywać na komórce, ale zasięg był do niczego, więc net chodził jakby chciał a nie mógł. Co chwilę mnie wyrzucało ze stronki. Nie mam do tego cierpliwości, więc odpuściłam sobie. Z ostatnich postów widzę tylko, że znowu u kogoś coś się sypie. Szkoda, że coraz więcej związków ma jakieś kryzysy. Przykre to :-(