Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łaaaaaa. Toż to się wykrwawić mozna. Bezkit.
współczuję. u nas sajgon conocny zaliczony z trochę mniejszym rozmachem niż w dniach poprzednich. Ale być - był. 2. górna 1 powoli się uwidacznia, więc przynajmniej mam winowajcę plus nadzieję, że jeszcze ze dwa/ trzy dni i bedzie po sprawie. Przeraziłam się tylko w momencie, kiedy tabelę skoków zobaczylam i wywnioskowałam, że Alicjusz w samym środku burzy z pierunami sie własnie znajduje. Jak nie urok to koooopa
nie podobuje mi się to oj nie, nie.
odnośnie tego ataku "terrorystycznego" to media jak zwykle wiedzą swoje i panikę sieja standardowo wszystko pod ataki terroristów podpinając. D. mi tłumaczył, że to zapewne skrajnoprawicowy Norweg mial jakieś "ale" odnośnie ustaleń demokratycznych w Norwegii i tego, że ten kraj tak otwarty na inne kultury jest i wlasnie poprzez bombę i strzelaninę swój sprzeciw wyraził. Ech.
odnośnie królika to ja już widzę jak go zjecie 

człowiek w 99% tak się do zwierząt przyzwyczaja, że chcąc-nie chcąc zaczyna je jako pełnoprawnych członków rodziny traktować i takie cuś jak "zrobimy ze zwierzątka, które u nas mieszkało i którym sie tak dobrze wszyscy opiekowaliśmy, potrawkę na święta" nie przejdzie. Na bank. I wiesz, zazdroszczę tej "cudownej przemiany na lepsiejsze' odnosnie Twojego mężczyzny. Szkoda, że większość rodzicielów płci męskiej raczej regres w swym zachowaniu zalicza 
dobrze, że Ty obrotna babka jestes i sobie w kaszę dmuchać nie dasz! Poza tym kurde - przeciez Ty masz rodzinę, male dziecko i cooo? masz ich coraz mniej widywac plus zestresowana chodzic bo pindolinda ma takie widzi mi sie i Ci kasy przez 20 min. wydac nie chce, bo cośtam wklepuje? bosz. Zirytowałam się.
nie no pełen szacun dla Błażejka.podobna myśl mi się nasunęła ostatnio....Wiecie co tak sobie dziś pomyślałam,że tak naprawdę wśród nas sa nieliczne szczęśliwe w związkach i chyba to tak przyciągnęło nas do forum,żeby można było dzielić codzienność dnia z kimś bliskim

zapomnialam. Kajam sie biczem piaskowym. Po lekcjach napisze pw odnośnie szkoły i sposobu prowadzenia zajęć przez skypea. promise.
wynikiem czego jestem niewyspana i boli mnie glowa...Do tego na dworze ciemno jakby wieczor byl
pada oczywiscie(plus taki,ze cieplo)
poza tym Tomek juz wczesniej o tym myslal

idziemy dzisiaj na imieniny do brata mojego męża i podobnie jak u idy to ja bede drinkować, bo mąż za kierowce robi 

3mam w takim razie kciuki aby az tak cięzki jakim go dziś widzisz jednak nie był!MAKUC no dzis to czuje ze bedzie ciezko tam w robocie...
ad1 - mam tak samo. Idyntyko. the sameHappy My uzywamy juz od dawna 4 ale ja mam schizy,zeby nie bylo mu za ciasno wiec wole ,zeby mial luz.To samo zreszta mam z ubrankami.Wole go ubierac w wygodne,luzne rzeczy a nie w to w czym ladnie bedzie wygladal.
No nic ide wypic druga kawe bo bedzie ciezki dzien..

a lazy song to i do mnie dzisiaj dotarło