No nic ide nacieszyć zmęczone oko Deepem bo na polsacie leci z nim film i pewnie zasnę!
Dobranoc Wszystkim.
też oglądałam

ach! Johnny

:-)
Dziulka jeny co za małpiszon
kasis 8 zębolków? wow! super :-)
aniawa miłego pakowania :-)
happy ale sie uśmiałam z opisu zabawy wiaderkiem :-)
ale coś w tym jest, że dzieci interesuje kompletnie nie to co powinno: podczas zakupów poszliśmy na dział zabawkowy żeby Iś wybrała sobie coś. Ale ją tysiąc razy bardziej od kolorowych zabawek interesowały..metki z cenami :] taką miała radoche mymłając je w rączkach, ze kiedy wyszliśmy z alejki miała wybuch niezadowolenia

odnośnie pieluch to my cały czas na 3 jedziemy..
sariska współczuje sprzeczek :*
u nas były od rana już chyba ze 3 :-( czasem naprawde nie rozumiem tego mojego chłopa

czasem odnosze wrażenie że on czerpie przyjemność z tego że mnie wyprowadza z równowagi :-( Teraz sie mijamy, wieczorem wychodzi na kawalerski, jutro będzie dogorywać, w poniedziałek nad ranem wyjeżdża. Nawet nie mamy kiedy sie pogodzić. Po prostu super :/
kania tulaski dla Oliwki, biedna mała :-(
Roxi 10 godz? to super! moja teraz tak śpi i wstaje ok 6.00 a ja jestem zachwycona ;-) bosz..kto by pomyślał że będe sie cieszyć z pobudki o 6.00???
Makuc fajnie że nocka nieco lepsza ale szkoda że i tak pobudki były, mam jednak nadzieje że wszystko idzie ku dobremu ;-)
sheeney o kurcze, bidulko :-( współczuje nocki :***
Iduś 
dobra antykoncepcja

miłego imprezowania na grillu

upominam sie o wypicie zdrówka mego..ja już od tygodnia nic, toż to nienormalne
Roxi kciukaski za biszkopt zaciśnięte ;-)
E-lonka podziwiam samozaparcie z tym Weiderem

ja wytrwałam tydzień a później lenistwo wzięło górę ;-)