Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochane moje potrzebuje wsparcia bo zaraz sie załamię :-( rano isi przycięłam odrobine smoczka - zaczynami sie odzwyczajać. przed spacerem w ogóle nie miała ochoty spać, po sparzerze zrobiła sie marudna ale jak tylko poczuła "nowego" smoka w dziubie to go wypluła i w płacz. i teraz od paru godzin mam tu taki sajgon że zaraz sie załamę i dam jej nowego smoka :-( cały czas przy mnie, nie odpuszcza mnie na krok i co chwila kwili. Zajmie sie na chwile zabawą i nagle znów w płacz. Wyczuwam ze jest śpiąca ale bez smoka nie potrafi zasnąć. tzn. przed chwila padła na 30 min i znów płacze. to już trwa 5 godzin, 5 godz płaczu z kilkoma minutami przerwy :-( boszzzzz co ja mam zrobić :-( :-( ??? dać jej nowego smoczka? kurcze przecież wiedziałam że tak będzie ale nie spodziewałam sie takiego płaczuczy ja dobrze robie? a moze powinnam odpuścić i dac jej nowego smoka? kurcze a może ją coś boli? ratujcie bo już sił mi brakuje i zaraz sama sie rozpłacze

mam nadzieje że dziś będzie spokojniej ;-)
musze posegregować ubranka bo ja mam 2 pudełka: ubranka za małe, ubranka za duze, a te w sam raz w szafce i musze teraz zrobić rozeznanie i małe przepakowanie ;-)
a i do tego dałam jej ten stary ale już całkiem obcięty, ma radoche na całego ogląda go ze wszystkih stron jakby sie dziwiła gdzie sie cyc podział 
właśnie Pudzianek właczył sobie pilotem tv, potem przełączył na 1, gdzie jest program jakiś dla dzieci i ogląda...