reklama

Październikowe Mamy 2010

to poczekaj za dwa dni albo bedzie burza albo conajmniej wam poleje deszcz...

a u nas dalej ktos z nieba fotki pstryka.... noz szok................ moje dziecko ma wiecej odwagi niz ja kurna chata.... nie obudzila sie jak rpzed chwila pizdnelo tuz nad blokiem a ja juz ze skory bym wyskoczyla......

no nic spadam spac bo jutro mam ciezki dzien i baaaaardzo plose nie pisac tysiaca stron cobych nadrobic mogla jak wrocem jeszcze zywa...

reklama
witam, ale się wczoraj rozpisałyście, nie dziwię się czemu jeszcze śpicie, ja odpadłam, strasznie mnie brzuch rozbolał, najadłam się gotowanej kukurydzy i jeszcze popiłam sokiem z buraków. A w nocy nie spałam, ale nie przez moje dziecię tylko przez mój kręgosłup, tak mnie bolał, że nawet nie wiem od czego i ciągle mnie boli, chyba się sypię pomału. Ale Arek pospał jak nigdy.

Ida- też masz kopa za fajeczki, mam nadzieję, że to taki tymczasowy wybryk, a co do pogody to faktycznie u nas zimno, ale idzie ocieplenie i mam nadzieję, że zagości na dłużej.

Makuc- może trójkącik

Efa- gratulacje suwaczkowe z okazji 11 mca

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY w pierwszym dniu mojej nowej-starej pracy :-p:laugh2::happy: aleście od wczoraj naprodukowały :szok:

DORISKU przykre, że nie bedziesz mogła wspólnie z Mikołajem pierwszego dnia szkoły przeżywać :-( ale nie smutaj. Chłopak z niego na bank dzielny, więc da radę :**** DAWIDOWE a u Was dzisiaj pierwszy dzień Laurki w przedszkolu? kciuki za powodzenie trzymam mocno!
MAŁA_MI dobry pomysł z tymi korkami. Malo osób z takich przedmiotow ich udziela. a douczyć się zawsze możesz przed lekcją ;-) także próbuj - zawsze to dodatkowe pieniądze i zajęcie, co by się w domu nie kisić. aaa i jak wieczór? stosunkowo udany mam nadzieję :-p a na zamkniętym od wczoraj rana nie byłam :zawstydzona/y: zaraz trymigiem skoczę Twoje zdjęcia looknąć :laugh2::happy::rofl2:

i na razie tyle.... be right back. tylko Liczkę pobawię trochę.

ja się tylko zamelduje nocka od 20 do 8 z dwoma pobudkami,ale ja cos źle spałam często się budziłam to pewnie z nerwów,gdyź pokłóciłam się z moim M.Trzymajcie kciuki bo idę z Oli do lekarza tego w poradni rehabilitacyjnej na kontrolę.

Efa suwaczkowe gratki.........

Nocka fatalna- non stop jęki ,od czasu do czasu syreną "urozmaicane"...butle dałam już po 5.00,bo mialam dość,ni o od tamtego czasu obie dospałyśmy jakoś.Nietomna jestem...czytałam Was,ale odpisać nijak nie mogłam...może potem...jak kawa mnie postawi na nogi.Najchętniej bym wróciła do łózka,no,ale tak dobrze to nie ma...
Elwirka,kciuki zaciśnięte- z tego,co piszesz,to Oliwka już całkiem ładnie do przodu poszła:).
Maqc- tutaj,bo nie mam siły wracać na "Sen..."- gratki samodzielnego zasypiania Aliczki:)
Sariska- u nas niedawno tez jakas nadprodukcja kup była nie wiadomo z czego,już ten nieszczęsny gluten podejrzewałam,ale unormowało się samo.Oby u Was tez nic takiego nie było.
A co do kolczyków- śliczne,co z tego,że "wyjściowe".Wiesz,ja tak sobie myślę,że facet po prostu nie ogarnia takich niuansów;)
Ida- no,to super,że Misia tak ładnie usnęła:).A pysznej ogórkowej zazdraszczam,bo mi ostatnio wyszła taka se- co nie przeszkodziło Maksiowi 5litrowego gara pochłonąć w jeden dzień;))).Z ta @ to Ty prze...ne masz...:(
Efa gratki dla Olusia z okazji 11 mcy:)
No i koniec na razie,bo już jestem ciągnięta za spodnie od piżamy przy akompaniamencie pisku i wrzasku "Lalala",co oznacza ,że natychmiast mam You tube właczyć i samewieciekogo...:/

1) Dziula, deszcz to ty se wsadź i zachomikuj na ponowne upały, bo mi go ani trochę nie brakuje...:wściekła/y:to lato to bardziej kaloszowe było niż japonkowe, o!:wściekła/y:a noc przeżyłaś?;-)
2) kroma, no niekoniecznie tymczasowy...:zawstydzona/y:a z tym ociepleniem to nadziei mnie szaraczkowi nie rób:rofl2:qqrydza dobra przynajmniej była?warto było cierpieć? (bo mnie zawsze tak pytają i każą nie marudzić jeśli smakowało tylko wspominać:-p)
3)beti, skoro synuś tyle wtrząchnął to zła być nie mogła:rofl2:ja już się nie mogę doczekać pory obiadowej:laugh2:a nocki współczuję...
u nas pobudka była dopiero o 5 na butlę i pospała do 8.
i spadam lulać bejbika bo już oczyska trze jak szalona...

Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)ja się chciałam pochwalić że mój Kamilek sam już chodzi na podwórku także chociaż troche się boję go puszczać i ograniczam mu samodzielne chodzenie i go podtrzymuje ale w domku sam chodzi i jak się przewróci to wstaje i dalej biega:-D

Witam się:)
Efa gratki dla Olusia:)
Wczoraj dzień odwiedzin,a wieczorem siedziałam z małżem,nocka taka se bo młody co chwilę sie wiercił i kurcze nie wiem dlaczego:(((
Basia super, synuś się rozwija:)

Witam się i ja :-) Dobrego humoru ciąg dalszy, nocka przespana w całości :-) tylko że pobudka już o 5:30 ale niuniek wypił mleczko, jeszcze mu mało było i trzeba było dorobić, a potem poszliśmy spać aż do 9 :szok::-):-):-)
No i @ do mnie z rana zawitała ale nawet ona mi humoru nie popsuła ;-)

elwirka,
przykro mi że kłótnie z lubym zaliczyłaś :-( a za wizyte kciuki trzymam!

makuc, powodzenia pierwszego dnia w nowej-starej pracy :tak: ale widze, że humorek raczej dopisuje wiec napewno będzie wszystko dobrze :-)
a tą sibate to musisz co wieczór za moje nocki pić ;-)

doris, emiś, za waszych chłopaków kciuki trzymam, za udany pierwszy dzień w nowych szkołach :-)

dawidowe, za Ciebie i Laurke też cały czas kciuki trzymam, coby Laurka pokochała swoj żłobek i polubiła nowych kolegów i koleżanki :tak:

kroma, przykro mi z powodu bólu kręgosłupa :-(

ida, widze, że nocki dzisiaj u nas podobne :biggrin2: no smacznego już na obiad życze :-D

happy, kasis, współczuje nocek :-(

baska,
to brawo dla synka :tak:

ciekawe jak tam dzisiejsze samopoczucie kani, sariski i rysi ? mam nadzieje że już lepiej dzisiaj :sorry: no i jak dziulka zniosła wczorajszą burze :eek:

efa, suwaczkowe gratulacje dla Olusia :-)

edit.
zupełnie zapomniałam, ale chciałam życzyć powodzenia wszystkim mamom, które od dzisiaj wróciły do pracy z tego co pamiętqam to chyba e-lona, joli, aniawa ... i nie wiem kto jeszcze :/ ale mam nadzieje, ze wszystko wam dzisiaj gładko pójdzie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry