DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam wieczornie!!!! tylko nie uciekac mi nigdzie!!!
IDUCHA, ROXI - ja juz pije mojego drina: piwo + likier grejfrutowy
))))))))
u nas taka burza idzie ze chyba ze stresu zrobie malzowi lodzika coby napiecie rozladowac

IDA ja chce ogoraskowej zupy bo tysiac lat nie jadlam takowej!!!!!! przyjedz i przywiez plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!
CAMBRIA ta kolezanka jest porypana!!!! mnei jakby ktos dal w prezencie pake pampkow to bym sie cieszyla bo to przeciez jest drogie jakby nie bylo!!! chmaskie zachowanie jak nic!!!
MAKUC po dupie masz za neiczytanie postow moich na czas
oj zebys wiedziala ze ta baba ( ona miala kolo 50 lat) przegiela totalnie a ja stwierdzilam po wczorajszej akcji ze jestem jak lew ktory pilnuje swego stada, bo wczoraj wlasnie samo od siebie poszlo zem jej tak przypier....la!!! co jak co ale tekst ze rzuci urok na moje kochane dziecko to nic tylko zabic!!!! noramlnie takiego agresora mialam wczoraj ze masakra!!!

SARISKA supperasny prezent. ciekawe co mi malz kupi nau rodziny w sobote
marzy misie zegarek GUESS ale ta impreza i ten model ktory chce to kosztuje prawie 200 euro!!!!!
poza tym moje polo nei rpzeszlo przegladu technicznego- musze zrobic katalizator. na szczescie nic powaznego nie ma.
jutro mam dzionek 10-19h i podejrzewam ze szlak mnie trafi w tej robocie bo gruba znowu przegina pale i zostawia syf i robote innym
jak ja zlapie (dzis miala na rano i sie z nia nei widzialam) to jej noramlnie tak sie wydre prosto w pysk ze albo zacznie ruszac to swoje sadlo albo jej "pomoge" inaczej
jezzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuu ale sie blyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IDUCHA, ROXI - ja juz pije mojego drina: piwo + likier grejfrutowy
u nas taka burza idzie ze chyba ze stresu zrobie malzowi lodzika coby napiecie rozladowac

IDA ja chce ogoraskowej zupy bo tysiac lat nie jadlam takowej!!!!!! przyjedz i przywiez plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

CAMBRIA ta kolezanka jest porypana!!!! mnei jakby ktos dal w prezencie pake pampkow to bym sie cieszyla bo to przeciez jest drogie jakby nie bylo!!! chmaskie zachowanie jak nic!!!

MAKUC po dupie masz za neiczytanie postow moich na czas
oj zebys wiedziala ze ta baba ( ona miala kolo 50 lat) przegiela totalnie a ja stwierdzilam po wczorajszej akcji ze jestem jak lew ktory pilnuje swego stada, bo wczoraj wlasnie samo od siebie poszlo zem jej tak przypier....la!!! co jak co ale tekst ze rzuci urok na moje kochane dziecko to nic tylko zabic!!!! noramlnie takiego agresora mialam wczoraj ze masakra!!!

SARISKA supperasny prezent. ciekawe co mi malz kupi nau rodziny w sobote
marzy misie zegarek GUESS ale ta impreza i ten model ktory chce to kosztuje prawie 200 euro!!!!!poza tym moje polo nei rpzeszlo przegladu technicznego- musze zrobic katalizator. na szczescie nic powaznego nie ma.
jutro mam dzionek 10-19h i podejrzewam ze szlak mnie trafi w tej robocie bo gruba znowu przegina pale i zostawia syf i robote innym
jak ja zlapie (dzis miala na rano i sie z nia nei widzialam) to jej noramlnie tak sie wydre prosto w pysk ze albo zacznie ruszac to swoje sadlo albo jej "pomoge" inaczej
jezzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuu ale sie blyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!