reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie!!!! tylko nie uciekac mi nigdzie!!!

IDUCHA, ROXI - ja juz pije mojego drina: piwo + likier grejfrutowy:)))))))))

u nas taka burza idzie ze chyba ze stresu zrobie malzowi lodzika coby napiecie rozladowac
:rofl2:

IDA ja chce ogoraskowej zupy bo tysiac lat nie jadlam takowej!!!!!! przyjedz i przywiez plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
CAMBRIA ta kolezanka jest porypana!!!! mnei jakby ktos dal w prezencie pake pampkow to bym sie cieszyla bo to przeciez jest drogie jakby nie bylo!!! chmaskie zachowanie jak nic!!!:wściekła/y:

MAKUC po dupie masz za neiczytanie postow moich na czas :-D oj zebys wiedziala ze ta baba ( ona miala kolo 50 lat) przegiela totalnie a ja stwierdzilam po wczorajszej akcji ze jestem jak lew ktory pilnuje swego stada, bo wczoraj wlasnie samo od siebie poszlo zem jej tak przypier....la!!! co jak co ale tekst ze rzuci urok na moje kochane dziecko to nic tylko zabic!!!! noramlnie takiego agresora mialam wczoraj ze masakra!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

SARISKA supperasny prezent. ciekawe co mi malz kupi nau rodziny w sobote:eek: marzy misie zegarek GUESS ale ta impreza i ten model ktory chce to kosztuje prawie 200 euro!!!!!

poza tym moje polo nei rpzeszlo przegladu technicznego- musze zrobic katalizator. na szczescie nic powaznego nie ma.

jutro mam dzionek 10-19h i podejrzewam ze szlak mnie trafi w tej robocie bo gruba znowu przegina pale i zostawia syf i robote innym :wściekła/y: jak ja zlapie (dzis miala na rano i sie z nia nei widzialam) to jej noramlnie tak sie wydre prosto w pysk ze albo zacznie ruszac to swoje sadlo albo jej "pomoge" inaczej:wściekła/y:

jezzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuu ale sie blyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dziulka witaj wieczornie :-), może po burzy się u Was trochę ochłodzi.
doris G. też mnie namawia, a ja się ciągle waham. Jeśli podjęłabym się tego to za pewnie chemię na poziomie gimnazjum a biologię gimnazjum i liceum. No właśnie bardzo mało osób udziela z tego korki, a chcąc nie chcąc te dwa przedmioty sprawiają dość duże problemy.

roxi no to rewelka!!!! Ucaluj Ptysia od ciotki Dorotki.

dziulka no guess potrafi wyrwać z butów.

Dobra kotki , ja spadusiam , bo wujek śpioch nadchodzi .
Milej nocki!!!

edit:
mała_mi to do dziela dziewczyno!!! gdybym chodzila do szkoly to sama bym sie zgłosila na korki z chemii . Grrrrrr

u nas t eraz jest 25 stopni wiec spoko tylko te blyski auuuuuu....

MALA MI radz ci urdzielac szczegolnie z chemii bo biologie mozna wykuc na blache a chemie trzeba zrozumiec jak matme niesstety.

a zapomnialam wam napisac: jak wp racy bylam to zadzwonilam na chwilke do domu sprawdzic co sie dzieje ciekawego, to mloda tak gadala z zabawkami ze slychac ja bylo na pol biura:))) malz otworzyl jej drzwi do jej pokoju wiec z salonu popelznela tam i sie zabawila sama dosc dlugo, malz nadzorowal co mloda robi a ona sie bawila i nawijala jak szalona. ciesze sie ze chociaz mi pelzaczkuje i ze troche ja to usamodzielnilo- chce pilke to se do niej idzie.

DORIS noooo GUESS wyrywa z butow.... cenowo tez.... a mam od malza SWATCHA za ktorego 5 lat temu dal prawie 100 euro i z biegiem czasu odrapala mi sie szybka i bakteria wysiadla, mowie do malza ze przydalby misie guess na urodziny to on sie zasmial ze do swatcha mi bakterie kupi i szybke zmieni i bedzie taniej:))

wlasnie zaczelo lac i trzaskac na calego.... ciekawe czy mloda sie nei obudzi......

mała mi ja kiedys przez 3 lata dawałam korki z matematyki i to była całkiem fajna przygoda nie mowiąc jak bardzo poszerzyło to moje finanse kiedy pensja była mała. Gdyby nie to że mieszkałam sama to bym z domu uciekła z taka kasą.

a teraz lece spać. Ciekawe czy usne:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry