reklama

Październikowe Mamy 2010

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qrde, no już czaju!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawać jutro do mnie na ogórkową, bo sama jestem z się przedumna bo wyszła REWELACYJNA:tak::tak::tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-)

I czytam czytam, tylko spieszę relacje donieść najpierw, bo zawsze najpierw odpisuję a o sobie nic prawie (ale wam widać to nie przeszkadza, tudzież i tak mnie nikt nie czyta:rofl2::-p:laugh2:)

reklama
Ida chodzi mi o to,że nie czytasz juz naszych postów:-(:-(:-(:-(

dawidowe będzie dobrze jutro. Ale kciukasy zaciągam

roxi nic nie napiszę:-p

Idę się kąpać,pomalować paznokcie u nóg i kładem siem do łóżka

No,doczytała Ida. A ogórkową to zawsze i wszędzie.

makuc oj tak, tak.. tym bardziej że spraw stosunkowych nie było bo nad morzem się było a wróciło się z @ więc nici były z tego.
ida ja czytam i nawet odpisuje już na nie wiem którego Twojego posta a Ty NIC! Tak więc chyba już wiemy kto nie czyta wszystkich postów :):)
dawidowe pewnie najgorszy będzie pierwszy tydzień a potem już przyzwyczaisz się do tej myśli. Powodzenia jutro!
emilab o tej porze malujesz paznokcie? Ja to pewnie wyjechałabym poza płytkę paznokcia bo ja ślepa i nie widzę nic wieczorem :P

wiesz co emisiu? nawet osobiscie bym ci przywiozła (nie żeby się chwalić umiejętnościami kulinarnymi, gdzież tam:-D), ale M nie da się jutro wyciungnąć do Gwa... raz że roboty ma hejhej i jeszcze trochę, a dwa że kasy qqqqqqqqqqrdeeeeeeeeeeeee brak totalny...
pisałam już wam, że mieliśmy jechać w niedzielę do kina tak rocznicowo... dziadki zajęte, z Misią nie ma sensu, kasy brak = dół!!!!!!!!!!!

a wasze posty czytam (kosztem ściagniętego e-booka Grocholi mej ukochanej, notabene, nie wiem jak wy to robicie, że wygrywacie?:-p), ale stwierdziłam, że egoistka się zrobię to może ktoś zacznie na moje odpisywać:-p:rofl2::laugh2:

akuku ;-)

dziewczynki ja na chwilkę. Jutro będę później w pracy więc jeszcze później z Wami. Pewnie pomyślicie ,ze to z racji pierwszego dnia szkoły , i że idę z Mikim podtrzymac go na duchu w jego pierwszym dniu w nowej szkole .... a tu fuka. Szef wysyła mnie do Pszczyny , załatwić interesy :-( i niestety nie będę mogła zatem być z Mikim .... buuuu . Smutno mi .

Wasze zdróweczko !!! Bo piję właśnie despe ;-)

maqc, no właśnie, zauważyłam, że to działa!!!!!:laugh2:trochę sie tym poupajam i zacznę odpisywać, jak kiedyś (ale przestanę ponownie jakby co!!!:P). a co do zakalców: mój M uwielbia zakalec, tylko nie pamiętam czy w serniku czy w drożdżowym...ale chyba w tym drugim:rofl2:

qrczę, a do mnie ma jutro już jedna dziewczyna dzwonic i umawiać się na termin pierwszych korków... a ja mam wrażenie że jestem aktualnie głupsiejsza od niej:szok:ja wiem, że to tylko wrażenie...ale po takiej przerwie...ehhhhhhhh, dam radę;-)

mała_mi, no to stosunkowo udanego wieczoru po powrocie męża z pracy ;-)

dawidowe, kochana jak ja cie dobrze rozumiem :-( ja też ciągle sobie powtarzam że tak musi być i nic złego w tym nie ma, ale jak słysze takie biadolenie cioć i innych osób które użalają się nad losem mojego Ptyśka to i mnie w gardle ściska, ja to chyba z miesiąc bedę ryczeć :-( Ale będzie dobrze, bo i ty Laurka jesteście dzielne dziewczyny!

ida
, dla was też jest jeszcze szansa bo Ptyśkowi dzisiaj tak wyjątkowo się przydarzyło ;-) a tak wogóle to brawo dla Ciebie i brawo dla Inki za dzisiejsze usypianie, z chęcią bym się zamieniła :-pu nas brak kasy i dół jak stąd do ciebie przynajmniej :sorry: a tak wogóle to komu jak komu ale tobie wszyscy zawsze odpisują :tak: a ja to za brak gratek to chyba powinnam się obrazić :rolleyes2:

emis, o ty nie dobra, tak nas w niepewności trzymać :unsure:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry