no to jestem [chociaż pewnie i tak nikt nie tęsknił ;-)]. Szefo był, niedawno się zmył, rozmowa udana, pracę zaczynam od jutra. Alicja ma całą buzię w krostkach, była z D. u jamochłonicy i dobrze się bawiła [

], teraz D. przed kompem, ja tyż i tak pewnie będzie, aż do blanociania. - tyle o mnie.
DZIULKA dopiero teraz doczytałam o akcji z cyganką. Ale pi**a. Dobrze zrobiłaś! kurde co jak co ale zauroczeniem dziecka grozić

HAPPY przede wszystkim bardzo mnie cieszy fakt, iż Twój luby szybciej przyjedzie

teraz musisz tylko rozlazłości niet powiedzieć i do dzieła!
KANIA znowu awaria?????

i to jeszcze w raize jej dłuższego trwania masz sobie urlop wziąść? oszaleli????? przykro mi, że musisz tyle nerwów na to wszystko tracić. I przez to nie dośc, że masz mniej sił to jeszcze czasu dla Oliwki niet. No bo niby jak skoro zrywasz się o 6 rano a przez awarię do 18 pracujesz

tulam mocno, mocno, mocno.
ALICJA kciuki za jutrzejszy dzień mocno zaciśnięte trzymam! dasz radę! zreszta kto inny by miał dać jak nie Ty?
RYSIA a Ty dalej humoru bzzzz? no ejjj weśśśś, bo zara wpadnę tam do Ciebie i taki bajzel zrobię, że od razu chęci do żywota nabierzesz
DOBRAOCKA jestem myslami cały czas z Tobą. oszczędzaj się i nie trać wiary, że Wojtuś jeszcze w brzuszku przynajmniej miesiąc pomieszka!
IDA czyli rozumim, że parówki szynkowe Misialince smakowały?

SARISKA kolczyki fajossskie. A że bardziej eleganckie niż codzienne to sie wytnie. I super, że M. jednak cośtam zorganizował w rocznice. brawa dla niego. I przykre, że Zuzka tak kupy męczą. Oby to nie bylo nic powaznego. Może zęby idą, stąd taka reakcja?
ROXI super, że nocka przespana. Czyli wychodzi na to, że moje picie sibaty za Wasze wyspanie pomogło?

poza tym oddaj trochę tego Twojego powera. U mnie jakoś podobnie jak u HAPPY się robić zaczyna - czyli rozlaźle i nijakotako

DORISKU w październiku dopiero... także jeszcze, jeszcze. Do tego czasu to ja już dawno osiwieję i sztucznej szczęki,od tego ciągłego gderania, potrzebować będę.
EMIŚ chwal się. co to za robotje wynalazłaś, że LM szykujesz?
CAMBRIA że cooo? [za przeproszeniem] głupia jakaś ta Twoja koleżanka, czy po prostu priorytety jej się poprzestawiały?
KROMA przelecisz perfidnie i szybko? hmmm takie coś to ja lubię

MAŁA_MI czyli jednym słowem masz kombinatorke za pracodawczynię? wspołczuję. I dzielna z Ciebie babka, że nic nie podpisywałaś :*****