dorisday2512
Fanka BB :)
emiliab czyzby jakas praca na oku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. No i głupio że takie drogie te ubrania w tesco. Oh to jutro pierwszy dzień szkoły dla Kuby i jak, cieszy się czy stresuje? Będzie miał tam już jakiś swoich kolegów których wcześniej znał?:-)
bardzo w moim guście ;-) a jak twój nastrój ?
dzięki za info o nat, przynajmniej wiemy że wszystko ok ;-)a jak u ciebie po spacerku ? humorek lepsiejszy 

ty tak piszesz jakbyś jakąś prace domową odrabiała ;-) a tak wogóle to jak tam twój Miki przed jutrzejszym dniem ?

ale może faktycznie jakoś mnie uskrzydliły, no i ta przespana nocka pewnie też miała z tym coś wspólnego :-)
. Na moje pytanie,dlaczego,odpowiedział,że 1-go jest tylko rozpoczęcie roku szkolnego,a 2-go idzie do szkoły Z TORNISTREM i NA LEKCJE:-).
a swojemu na tyłek te pampersy zakładać
nie wiem dlaczego mam dzisiaj taki dobry humor ale lepiej żeby nikt ani nic mi go nie popsuło
a wszystkim smutnym i zdołowanym przesyłam po troszku mojego humoru i dużo uśmiechu :-):-):-)
i zmartwiłaś mnie tą myszką, myślałam że będziemy mieli spokoj a to może się okazać zabawka na chwile, jak i u was 
kciuki za twoją przyszłą prace oczywiście trzymam