reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się z rańca!

Suwaczkowe gratki dla Patryczka i Roxi

U nas nocka jako tako, Julka nadal marudna od rana tylko piszczy i piszczy i nic jej się nie podoba :-( Dzisiaj idę do lekarza medycyny pracy, bo muszę zacząć badania profilaktyczne robić :crazy: i średnio mi się to podoba! Pewnie nalatam się po tych lekarzach :wściekła/y:

happy super, że małżyk jednak wcześniej przybędzie :tak: a Ty się kobieto nie dołuj, tylko ładnie zakasaj rękawki i zrób to co miałaś zrobić tyle, że w 3 tyg :tak: wierzę w Ciebie!!! i ofkors przesyłam pozytywne fluidki, co by Ci się robotija w rękach paliła ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kania oj tam, oj tam Ty tak nie narzekaj na te awarie, bo ja wiem, żeś zadowolona, że możesz z nami na bb posiedzieć :-D
Alicja podziwiem Cię za pracę, którą wykonujesz!!! Znam jednego chłopca z autyzmem, w sumie to już mężczyzna, ale nie widać tego po nim! I wiem ile cierpliwości musi mieć jego mama w wychowanie go! I wiem też, ile radości jest w tym ,że można coś dla tych dzieci zrobić! Także trzymam za Ciebie kciuki, żebyś dała radę!
rysia co to za podły nastrój się ostatnio do Ciebie przyczepił???? Natychmiast akysz mu powiedz!!!!
dobranocka kurcze, naprawdę żałuję, że nie jestem z Twojego miasta! :-( Julcia tak lubi dzieci, zabrałabym Justysie coby dziewczynki się pobawiły, a Ty byś odpoczęła! A ile Wojtuś waży już? Ja Julcie coprawda urodziłam w 38 tyg ale miała tylko 2480 więc za duża nie była! A powiedz mi skoro to rozwarcie jest takie niby niebezpieczne i możesz urodzić, to czemu nie wezmą Cię do szpitala na podtrzymanie i nie dadzą czegoś na rozwój płucek??? Może nie jest tak źle, tylko ten lekarz tak Cię straszy???
dziulka niezła historia z tą cyganką!!! Jak ja nie lubie cyganów, niby rasistką nie jestem, ale ich się normalnie boję!!!!
Ida OMG ile ta Twoja pociecha je!!! :szok: niedługo więcej niż Pudzianek będzie wcinała! Super, możesz się cieszyć!
sarisa Wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! :tak: pochwal się co dostałaś od małża!

HAPPY ta babka - jak dostalismy jej program wyborczy to nastawiona jest przede wszystkim na arabow bo np chce ograniczyc konstrukcje meczetow, likwidacje miesa hallal w stolowkach szkolnych itp itd. masz racje ze momentami ona przegina ale nie wiem czemu chcialabym zeby wygrala. ona albo Sarko.

no nic spadam obiad robic zanim do roboty pojade.

PAOLCIA przypomnialas mi !!!

ROXI ucmokaj Ptysiolka ode mnie z okazji miesiecznicy:)

SARISKA wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy... moja pamiec szwankuje:p

Ostatnia edycja:
Happy właśnie taka pomoc jest nieoceniona ;-)
Paolcia jasne, jasne wierz mi, że w pracy jestem na tyle zorganizowana że na bb czas zawsze mam ;-)
Awaria awarią ale moja przełożona mnie tak w****** że masakra !!!

Heloł heloł :cool2:
Chyba musiałyście wczoraj dużo wypić za mnie i moją przespaną nocke bo Patryk spał bez żadnej pobudki do 6 :-):-):-) mogłby troche dłużej ale narzekać przeciez nie będę ;-)

Bardzo dziękujemy za wszystkie suwaczkowe gratki :tak: ale ten czas zapiernicza :rofl2:

ika, u nas też kabelki to najfajniesza zabawka, musimy Patrykowi jakąś starą myszke od kompa zprezentować bo się strasznie do naszej rwie ;-) a co do męża to mój ma tak samo, wszystko by kupował, oczywiście dla Patryka, a najchętniej Playstation, a jak mu mówie że to jeszcze kilka lat jak Patryk bedzie grał to on mówi że musi już ćwiczyć :-D

kroma,
jak tam twoje dwa urwisy wczoraj poszły spać czy jednak wolały troche poszaleć i mamie na nerwach pograć :rofl2:

emiś, ja też lubie ubrania z tesco, Patrykowi często coś tam kupuje :-) a ty napewno jeszcze coś trafisz fajnego dla Kuby:tak:

roxannka zgadłaś, zabezpieczenia już wylądowały w pudle na zabawki :confused:
:laugh2::laugh2::laugh2: a nie mówiłam :-p

kania
, no właśnie wczoraj mąż się zbuntował i wolał przy kompie posiedzieć zamiast drzemeczke na kanapie uskutecznić ;-) ale w sumie długo nie siedział i razem się spać położyliśmy i jeszcze nawet czas na przytulanki był :sorry:
współczuje tych awarii od rana, ja to bym nerwowo się wykończyła :wściekła/y: ale widze, że ty już siłą spokoju je bierzesz ;-)

a ja oglądam łowcy promocji i się dziwię czemu w stanach są takie kupony a u nas nie ma.
o ja też się ostatnio nad tym zastanawiał, to by było piękne zrobić zakupy za 500 zł i zapłacić tylko 5 :rolleyes2::cool2:

dziulka
, o masz, ale jędze żeś spotkała :szok: bardzo dobrze, jej tak za to że jakimiś urokami straszy i to jeszcze na dziecko :no: co za *%@!#&*! :wściekła/y:

happy, rysia,
życze poprawy nastrojów i to w trybie natychmiastowym, bo to tak być nie może że wy się tak dołujecie o nie nie :-p

happy,
super, że mąż wraca wcześniej i będzie aż do urodzin córuni :-) a z takim rozmemłaniem i zebranie się w sobie to i ja mam często problem, do południa to u mnie właściwie nie realne :sorry: więc głowa do góry, mąż wróci i będziesz tryskała energią znowu :tak: Przesyłam dużo pozytywnych fluidków :***

alicja, mocno trzymam za Ciebie kciuki! Może i będzie ciężko na początku, ale będzie dobrze, napewno dasz sobie rade :tak:

makuc, ja wczoraj nie wiele później spać poszłam ;-)

dobranocka,
tulam i wierze w dotrzymacie razem jakoś do tego bezpiecznego terminu. Nie smutaj się na zapas, bądź silna dla Wojtusia!

sarisa, super, że wieczorek tak miło spędziliście i że mąż z prezencikiem wrócił :biggrin2: a co się staneło że humorku u ciebie niet ? :(

A mi mąż znowu coś do jedzenia albo picia dosypał bo od rana już starłam kurze, poodkurzałam, wyczyściłam zabawki Ptyśka i w dodatku zrobiłam przemeblowanie w dużym pokoju :rofl2: pewnie mężowi się nie spodoba i popołudniu trzeba będzie z powrotem przestawiac ale co tam ;-)

My dzisiaj na wizyte kontrolną idziemy ale po przeziębieniu nie ma śladu więc jestem spokojna :-) ale może przy okazji się zważymy i zmierzymy, tak na te okrągłe 10 miesięcy :-)

Ostatnia edycja:
Roxannka siłą spokoju jest mój mąż, ja niestety bardzo się tym wszystkim denerwuję co niestety odbija się na moim dziecku :-(
Cieszę się że z mężusiem milutko spędziłaś wieczorek, że nocka przespana, powodzenia na wizycie :-) a jak masz takiego powera do sprzątanka to zapraszam do Krosna :-)

Dziewczyny nie wiecie co z Natolin???

Ostatnia edycja:
a proszę chwalę się ..............

Załączniki

• _8318490.jpg
    _8318490.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 42
  • _8318500.jpg
    _8318500.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
sorki za post pod postem

Kania nie dziwię Ci się. Ja też nienawidzę jak Ci wyżej są pier...nięci. Chyba im władza do głowy za bardzo uderza. A jakby milo było iż mimo swoich stanowisk, każdy na równi był trakotowany........oh marzenia w PL
Roxi to czekamy na wieści wagowe i wzrostowe i fajnie, że przeziębienia niet
i kochana moja widzisz takam zamyślona i ja wiem, że 31 jest Wasz- przez to, że nie każdy miesiąc ten 31 ma i co i nie złożyłam gratkóffffffffffffff wybacz kochana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry