reklama

Październikowe Mamy 2010

no nie laski, chyba nie tylko ja przewietrzniki robię dzisiaj :-D

Ida- spóźnione ale szczere zdrówka z okazji waszej wczorajszej rocznicy i życzę wam jak najwięcej namietnych nocy. A co do pracy to zgadzam się z tobą, tylko w sklepie też się dziewczyny na stresują, szczególnie w hipermarketach, ale w jakimś handlu tekstylnym, obuwniczym, kosmetycznym o wiele lepiej. A co do pogody to ja dzisiaj rowerem pojechałam, a wróciłam włos każdy w inną stronę.

Kania- ja też nie lubię pogrzebów, trzeba by było być dziwnym, żeby je lubić, w końcu to o śmierci i smutne, a mi na dodatek śnił się pogrzeb, cała moja rodzina tam byłą, ale kogo to nie wiem był.

Makuc- Ale jak M skończy to się weźmie chyba za odrobienie zaległej roboty.

Elwirka- nie dołować mi się tutaj.

Czemu dzieci dostają ADhd przed snem, Olka biega w ta i z powrotem a Arek za nią na czworaka i oby dwoje piszczą. ;-)

reklama
emiś, kaszka malinowa hmm musze zapamiętać i wypróbować ;-)

alicja,
nie dziwie się że się poryczałaś, ja jak na kilka godzin zostawiłam Ptyśka jak na ślub pojechaliśmy to musiałam wzrok od wózków z dziećmi w kościele odwracać bo łzy same mi po policzkach płyneły :-(:tak: ale będzie dobrze, u ciebie to tylko 4 godzinki, u mnie niestety więcej jak wróce do pracy :-(

humoru brak,weny brak,mózgu brak....ot to takie dzisiejsze krótkie streszczenie mojej osoby:dry:
padłam :rofl: poprawy humoru życze!

sarisa, kolejna zbieżność hahah moja Wanda też w tym roku 60 będzie obchodzić :-D może my o czymś nie wiemy :confused::-p

kroma
, zgadzam się z tobą, że nie chodzi tylko o to żeby dziecko nie oglądało jakiś tam bajek czy filmów, tylko żeby ktos był przy nich i im tłumaczył jak świat jest skonstruowany :tak:

mała_mi
, fajnie, że dzielnie pierwszy dzien pracy zniosłaś ;-) a ja to taki "chomik" i z oddawaniem to u mnie ciężko, tym bardziej, że nikt na te zabawki nie czeka, w sensie dziecka i jak oddamy spowrotem do mojego brata to na strychu bedzie się kurzyło, a tak kurzy się u nas w salonie :-D a oszczędność to dla nas ogromna, z moim mężem stwierdziliśmy że jakby zebrać te wszystkie zabawki do kupy to mały samochód można by było kupić :szok:

e-lona,
tulam kochana :* doskonale wiem co czujesz bo mnie to czeka miesiąc później :-(:-(:-( ale jakoś damy rade, musimy!

kania
, tulaski ślę :***

makuc, no a ja miałam pisać, że jednak lepiej żebys bb sobie dzisiaj odpuściła i z mężem poszalała a on znowu sobie grabi :dry:

ida, ujeżdza biedronke hahah ciekawie to musi wyglądać:-D

mnie za to dzisiaj raczej nie będzie bo mąż kompa zarezerwował :-( więc wypijcie piffko i za mnie :cool2: i za moją przespaną nocke, chociaz jedną :sorry:

IDA ujeżdża biedronkę? że cooo? że jaaaak?
KROMA mam nadzieję, że zaległości odrobi i to z nawiązką. Wyobraziłam sobie to ADHD Twoich Szkrabów i aż się do monitora cieszyć zaczęłam. U mnie wieczorem na szczęście cicho i spokojnie. Za to w dzień tajfun a nie dziecko.
ROXI piffka nie mam ale sibatę za przespaną nockę za Ciebie wypiję. I owszem. A D. grabi sobie, oj grabi. coś czuję, że źle to się dla niego skończy dzisiaj. Oooo poinformował mnie, że pierwszy rozdział skończył :szok: teraz ma zamiar wszelakie poprawki uskutecznić i wsio przeczytac [40stron "jedyne" :-(]

Ostatnia edycja:
makuc- teraz walka jest o rzutnik, taką pozytywkę z misiem Puchatkiem, Arek się zrobił cwaniak i stoi przy niej i twardo ciałem zakrywa, ale Olka zaraz go pewnie pobije.

Rysia- brak mózgu, mnie też to rozśmieszyło.

roxanka- a co do tłumaczenia, to mojej koleżanki kuzynka ma problem z najmłodszym synem, ma on 9 lat i ciągle gra na komputerze i ostatnio chciał jej wyskoczyć przez balkon, bo myślał, że poleci jak jakaś postać z gry, teraz ta go wzięła do psychologa dziecięcego i ma jakieś zajęcia, ale na dywanik na początku poszli rodzice, że mu pozwalali i sami też chodzą na terapię.

mała mi gratulacje suwaczkowe:)

sarisko
dużo miłości w tak pięknym dniu:))

Alicja
super, że się zgodziłaś:) dasz radę, wierze w Ciebie:*

Roxi
masakra z tymi zabawkami, my też nie mamy już ich gdzie trzymac, Wera ciągle coś dostaje pobawi się 5 minut i zabawka ląduje w kącie:// teraz inne rzeczy są w centrum jej zainteresowania:kontakty, telewizor, kable, piloty itp:))

Elwirka
:szok:no pięknie Oliwka śpi na spacerkach.

kasis
Werka też próbuje wymuszać, a jak coś jej zabiorę czy czegoś zabronie to darcie jest że hej

E-lonko wiem co czujesz i dlatego tulam Cie mocno:****

Kania:***

A mój mąż zdziecinniał.....kupił sobie helikopter na pilota i bawi się teraz nim, że niby dla Werci buahaaa a cieszy się jak dziecko;))

makuc- w dójkę im raźniej kombinować, ale położyłam ich do swoich łóżek i Olka włączała wszystkie zabawki grające, tańczy na łóżku a Arek w łóżeczku skacze, następnym razem ich nagram, bateria mi padła jak na złość, ale idę im to pozabierać, bo moja cierpliwość się kończy.

reklama
Ale dziś miałam straszny dzień... Patryk prawie wogóle nie spał w dzień :szok::no::szok::no: Co go odłożyłam do łóżeczka to ryk.... A później po południu był marudny i niedobry bo śpiący. Masakra jakaś, normalnie już miałam dość! Wykapałam go o 18ej i zasnął od razu - chociaż tyle dobrze... Nie wiem czy to zęby wychodzą czy może skok :confused:

Mała_mi, Ika gratulacje suwaczkowe dla Waszych pociech!

roxannka zgadłaś, zabezpieczenia już wylądowały w pudle na zabawki :confused:
elwirka fajnie że sie wyspałaś :-) To Twoja Oliwka długo pospała,fajnie masz, mój na spacerze nigdy nie śpi, ba nawet w wózku nie chce siedzieć :baffled:
dziulka współczuję masakrycznej nocki!
paolacia u nas też coś nie teges się dzieje i właśnie nie wiem czy skok czy zęby...
doris współczuję nocki!
alicja fajnie że wszystko posżło pomyslnie!
emiliab wow! no to się przynajmniej Franio wyspał :tak: Ja mam podobnie, mój Patryk też chodzi dość wcześnie spać, nieraz nawet o 18.30 chodził i też właśnie jest problem z imprezami i grilami - trzeba się wcześnie zmywać bo dzieć śpiący :baffled:
e-lona współczuję doła! Ja też na samą myśl o zostawieniu Patryka z kimkolwiek mam ciarki...
kania przytulam!
ida, sarisa spóźnione - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry