dorisday2512
Fanka BB :)
kroma się zrobił przeciąg!!!! aż mi papiery pofrunęły z biurka... taka wichura 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zabawkami od brata możesz się ze mną podzielic. Szczpącicielka swoje ma w poważaniu dalekim, więc taka odmiana by się jej przydała
poza tym kciukasy za wizytę w przychodni rehabilitacyjnej zaciągnięte! i na wieści of kors z niecierpliwościa czekam 
:-( oby dzisiejsza juz znacznie spokojniejsza była!

. 13 godzin!!!! Szok! Widocznie znowu potrzebował snu. Tym bardziej,że drugiej drzemki nie było. Teraz spi już właśnie na drugiej drzemce,Kuba w sali zabaw(vouchery trzeba wykorzystać do końca sierpnia;-),a poza tym zimno na dworze). Mam teraz luz. Jeszcze tylko pyrki obiorę na obiad.
Zanieśliśmy przy okazji tatusiowi śniadanko bo bidulek zapomniał rano zabrać i z głodu w pracy umierał ;-) W drodze powrotnej synek przysnął i śpi do tej pory na balkonie coby myślał że dalej na dworzu jest
A ja może chałupke troche ogarne w tym czasie 
oj cieżki wybór ciężki 

a jednak przysnął i to aż na godzinke :-) Jak brat mi fotki prześle to wstawie bo śmiesznie tak wyglądał 

lepiej powiedz co ty mu do mleka dosypujesz plisss bo mi chociaż jednak taka noc by się przydała 

teraz tylko najgorsze czyli samodzielne opracowywanie planów, diagnoza itp.. musze sie zagłębić w te wszystkie papierki a kompletnie nie wiem od czego zacząć
ale od czego są google ;-)