reklama

Październikowe Mamy 2010

rysia to nie Ty rozlazła jesteś tylko świat zbyt ścisły ;-) tulam :****

i na chandrę proponuje :-p

c66fac7da5848b839ebc02df68ac40f8.jpg

reklama
witam. u nas dzisiaj znów siostra była i dopiero pojechała. teraz idę dalej uczyć się szydełkować bo Agusia już śpi. Maruda dzisiaj była i strasznie płaczliwa. nie lubię jak Agusia taka jest bo nie wiem czy coś jej jest czy tylko zły humor...

boszeeeee Alicja na chandrę ten zestaw napewno by się sprawdził...więc jeśli masz chody i możesz załatwić taki zestaw za free to może na priva podam Ci adres;-)
właśnie wróciłam z dworu i czuć zbliżającą się jesień....jak dla mnie kolejny powód do załamania:wściekła/y:nie lubię jak jest zimno:wściekła/y:buuuuuuu:no:

no nic uciekam szykować kąpiel dla Miłka...a tymczasem do później....

rysiu, zimno ci? wyobraź sobie, że pojechaliśmy na spacer ubrani "tak se", niby odpowiednio do tego, co widać było za oknem i co? musiałam od teściowej sweter pozyczyć tak pizgało!!!!!młodej ponczo zarzuciłam i jej git było bo nogi pod kocem. a teraz w łazience co odpalone??? no co???????!!!!!!!???????? 30 sierpień a tam grzałka chodzi!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a teraz spadam gary myć, zanim mi dzidzię oddadzą i nie zrobię już nic

ALICJA koronki tu nic nie pomogą. D. odkąd wrócił do domu mgr pisze i... UWAGA od 16 3 storny mu się udało "wypocić" :oo2: także yhymmm. Ale nie ma tego złego. Was lublu bardzo, bardzo i wieczór z BB też mi się podobuje :happy2:
RYSIA o tej jesieni to samo pomyślałam dzisiaj. Oj czuć ja powoli w powietrzu [nie]stety. a podsumowanie Twojej osoby dosyć "konkretne" powiedziałabym. mam nadzieję, że ten stan dlugo się utrzymywał nie będzie.
MAŁA_MI u nas leclerc taki full wypas oferuje :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry