Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

no...rewelacji nie byłoIduś przepraszam , faktycznie nie zauważylam ,ze mieliście rocznicę. Jak ją spędziliście poza kolacyjką?
zjedliśmy tosty, ja wypiłam wareckiego (no dobra, dwa
) i oglądaliśmy piratów na nieznanych wodach, bo nie dokończylismy ostatnio. potem tatuś poszedł zabutlować młodą, a ja zasnęłam (i patrz wyżej: nie słyszalam że walczyli ponad godzinę czy nawet dłuzej
). w przyszłą niedzielę chcieliśmy skoczyć sobie do kina, ale dziadkowie wybywają na jakąś imprę dożynkową i o... ale co tam, tyle lat nam życzyłyście, że jeszcze niejedna rocznica przed nami
a wiesz, przypomniał mi się "Lejdis" i sceny, w których Łucja robi wszystko, żeby ją zwolnili z pracyPowrót do pracy, całą masa nowych obowiązków, brak czasu na cokolwiek, no i Laura zostanie z obcą babą.
A i zapomniałam dodać, że powrót do pracy do której najchętniej bym nie wracała i poczułabym ulgę jakby mnie zwolnili.
a tak na serio, to rozumiem cię, oj rozumiem... i bardzo się cieszę że z mojej szkoły, tej prywatnej, nie dzwonią i nie pytają czy chcę pracować. bo M pewnie by mnie namawiał, a ja pamiętam jeszcze ile wysiłku trzeba włozyc w przygotowanie lekcji, a papierki swoją drogą i co? dziecko ze zdjęć chyba by matkę znało... tym bardziej mi się nie spieszy, że tam nie mam umowy na stałe, tylko "o dzieło" i nic konkretnego z tego nie mam... chyba pójdę pracować w jakimś sklepie, jak trafi się okazja. pierniczyć studia i papierki, skoro niewiele mniej zarobię pracujac 8h w głupim sklepie, a do domu wrócę bez "pracy domowej" do odrobienia
całe szczeście ze już przestała ;-) trzymam kciuki za Wasze zębolki zeby raz dwa wyszły 
jakie Ty masz moce kobieto 
a mówisz że Twój Patryś na kocyku zasnął? musiał nieźle wyglądać Słodziak mały 
kurcze też musze ten patent wykorzystać 
ja też chce żeby Iś tak ładnie blanociała 

i jego @ pójdzie akysz!!

i już moja ogólna rozlazłość zaczyna mnie mega bardzo irytować!!!!!!aaaaaaaaa [to mój krzyk coby sobie ulżyć]...no to się pożaliłam a teraz idę w końcu coś pożytecznego zrobić bo dzień mi przeleciał między palcami i żem zła jak chole.ra