reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej mamusie,
ja już po pracy, teraz Łukasz śpi a ja zamiast prasować tą stertę prania co na mnie czeka to siedzę z Wami, oj ja nie wiem kiedy to wyprasuję:szok:.
Ida, sarisa wszystkiego najlepszego dla Was z okazji Waszych wczorajszych/dzisiejszych rocznic ślubu, niech Wasze lata spędzone razem się mnożą i tylko mnożą:-)
dziulka mój Łukasz też miał taki czas, szczególnie jak mu wyszły górne zęby że nimi zgrzytał... Drażniące to było jak dla mnie, gorsze niż to jak miał ostatnie nad morzem piach w buzi. Znajoma mi kiedyś mówiła że zgrzytanie zębów o dzieci może oznaczać obecność jakiś robaków.. tyle że mi lekarz powiedział że to dla dzieci coś nowego te zęby i jak poczuły je to tak robią:-)
alicja chciałabym żeby kiedyś moje dziecko miało tak oddaną nauczycielką jaką Ty jesteś! Rzadko spotyka się ludzi którzy zastanawiają się czy podołają nad nauką z takimi dziećmi, tylko po prostu podejmują tą pracę bo liczy się zarobek i tyle.
makuc a to gdzie te zakupy on-line robisz? Oby dziesiejsze plany co do wieczora z D. wypaliły i powiem Ci że ja od 9 do 13 też spacerowałam z dzieciakami i teraz nogi mnie bolą a chciałabym jeszcze wyjść na spacer z Łukim a nie wiem czy jestem w stanie:-(
roxi oj my też dostajemy zabawki po dzieciach mojego kuzyna i brakuje mi już też miejsca, tyle że ja to co się Łukaszowi znudzi, z czego wyrośnie po prostu oddaję od razu i nie chomikuje i tym o to sposobem wprowadzam mu taką rotację zabawek hih:-). Zresztą pomyślmy ile to kasy zaoszczędzone:-) Kochana i oby nocki się u Was polepszyły abyś mogła wypocząć!! kciuki za wizytę
doris oby dzisiejsza nocka była lepsza od tej dzisiejszej. Co jak co ale spotkanie z Wami to była przyjemność i na nią siłę znalazłam pomimo wcześniejszej podróży, niewyspania itp:-)
dobranocka czekam na wieści!
kroma Ty mi to będziesz się teraz z przeciągiem kojarzyć, jak mi się zachoruje to już wiem na kogo zwalić, bo przeciągi takie robisz:-D
emilab super że Franio tak śpi! a co to są te pyrki??
e- lona co się dzieje Kochana??:-(

Dziękujemy wszystkim mamusiom za życzenia dla Łukaszka!
Ja chyba z tej o to okazji wpiję sobie wieczorem piwko, tylko kto mi je przyniesie do domu?

ika gratki suwaczkowe dla Werki ode mnie i Łukasza!!

Ostatnia edycja:
Powrót do pracy, całą masa nowych obowiązków, brak czasu na cokolwiek, no i Laura zostanie z obcą babą. :(

A i zapomniałam dodać, że powrót do pracy do której najchętniej bym nie wracała i poczułabym ulgę jakby mnie zwolnili.

Ostatnia edycja:
elonka- nie wiem co robisz dokładnie, ale wiem, że jak się siedzi 8 godzin i najchętniej byś stamtąd uciekła, a jeszcze masz dziecko, które czeka na ciebie, to nie ma mocnych musi cię dół łapać.

sarisku, nie gniewam się;-)wieluuuuu pełnych miłości i zrozumienia lat Wam życzę!!! a nocki współczuję... dzisiaj młoda też PODOBNO akcję zrobiła, ale ja nie słyszałam:zawstydzona/y::rofl2:

Iduś przepraszam , faktycznie nie zauważylam ,ze mieliście rocznicę. Jak ją spędziliście poza kolacyjką?
no...rewelacji nie było:cool: zjedliśmy tosty, ja wypiłam wareckiego (no dobra, dwa:cool2:) i oglądaliśmy piratów na nieznanych wodach, bo nie dokończylismy ostatnio. potem tatuś poszedł zabutlować młodą, a ja zasnęłam (i patrz wyżej: nie słyszalam że walczyli ponad godzinę czy nawet dłuzej:shocked2:). w przyszłą niedzielę chcieliśmy skoczyć sobie do kina, ale dziadkowie wybywają na jakąś imprę dożynkową i o... ale co tam, tyle lat nam życzyłyście, że jeszcze niejedna rocznica przed nami:-D
Powrót do pracy, całą masa nowych obowiązków, brak czasu na cokolwiek, no i Laura zostanie z obcą babą. :(

A i zapomniałam dodać, że powrót do pracy do której najchętniej bym nie wracała i poczułabym ulgę jakby mnie zwolnili.
a wiesz, przypomniał mi się "Lejdis" i sceny, w których Łucja robi wszystko, żeby ją zwolnili z pracy:-Da tak na serio, to rozumiem cię, oj rozumiem... i bardzo się cieszę że z mojej szkoły, tej prywatnej, nie dzwonią i nie pytają czy chcę pracować. bo M pewnie by mnie namawiał, a ja pamiętam jeszcze ile wysiłku trzeba włozyc w przygotowanie lekcji, a papierki swoją drogą i co? dziecko ze zdjęć chyba by matkę znało... tym bardziej mi się nie spieszy, że tam nie mam umowy na stałe, tylko "o dzieło" i nic konkretnego z tego nie mam... chyba pójdę pracować w jakimś sklepie, jak trafi się okazja. pierniczyć studia i papierki, skoro niewiele mniej zarobię pracujac 8h w głupim sklepie, a do domu wrócę bez "pracy domowej" do odrobienia

Misia u babci, ja zrobiłam obiad, posprzątałam kuchnię, pomyłam podłogi. ciuchy dalej czekają na poskładanie (o prasowaniu nie wspomnę:P), ale nie mam natchnienia i już
M idzie na nockę, więc jeśli humor mi się bardziej nie zbiesi to będę z wareckim i z wami

E-lonka przytulam cieplutko :****** mam podobnie więc wiem co czujesz :****

Dziulka mnie zgrzytanie małej strasznie denerwowało, brrrr :baffled: całe szczeście ze już przestała ;-) trzymam kciuki za Wasze zębolki zeby raz dwa wyszły :tak:
Rysia kwiatki sąsiadce zasuszyłaś? :-D jakie Ty masz moce kobieto :-D

Roxi mam nadzieje ze tej nocki i Ty i mały sobie dłuuugo pośpicie :tak: a mówisz że Twój Patryś na kocyku zasnął? musiał nieźle wyglądać Słodziak mały :biggrin2:

mała mi super pomysł z tymi zabawkami :biggrin2: kurcze też musze ten patent wykorzystać :-p

emiś Ty szczęściaro :biggrin2: ja też chce żeby Iś tak ładnie blanociała :cool2:

Idolinka gratulejszyny z okazji wczorajszego święta Waszego! pasiam, ale miałam mętlik w głowie i nic do mnie nie dotarło więc dziś sie rehabilituje i szampana przesyłam :-p

zl_szampan.jpg

Kroma w huragan sie bawi :-D

makuc mam nadzieje że małż da sie zbałamucić i będziecie mieli milutki wieczorek we dwoje :biggrin2: :-p i jego @ pójdzie akysz!!

Dorisku tulam bardzo mocno :**** i współczuje nocki :***

Ostatnia edycja:
Późnym popołudniem witam...

Dziulka współczuję nocki, żeby to zębisko szybko wyszło :-) widzę że piłeczka z księżniczkami Disneya nie tylko moją tak zachwyca.
Paolcia hmmm moja to samo, tylko ją opuszczę, nawet jak się na niewielki odcinek oddalę to w ryk...
Sariska Wszystkiego Najlepszego dla Was z okazji rocznicy ślubu :-)!!!
Doris współczuję zarwanej nocki, Dorian chyba też przez skok przechodzi...przetrwałaś dzionek???
Dobranocka tulam mocno :***, trzymam kciuki za wizytę, trzymaj się !!!
Rysia super, że daje pospać w nocy, ooo w dzień daje popalić??? Super awatarek !!!
Kasis większość naszych dzieci teraz sprawdza na ile mogą sobie pozwolić, zwłaszcza jak się czegoś im nie da...
Kroma już mnie przewiało a Ty znów przeciągi robisz !!!
Emiliab ale ma Franuś spanie wow :-)
Makuc mam nadzieję że zbałamucisz D.:-)
Alicja przede wszystkim spokojnie, ochłoń z tych wrażeń :-) Super że tak się wszystko poskładało, i pomoc doświadczonej pani w cenie więc głowa do góry :-) Wiem ze ciężko się rozstać z Isią na kilka godzin, ale dacie radę !!!
E-lona tulam mocno :*** przecież nie jesteś z tym sama, dasz radę !!!
Mała_mi jak najbardziej pifko wskazane z takie okazji :-)
Ida to się napracowałaś dziś :-) zatem wieczorem humorku życzę !!!

A od siebie dodam tylko - nienawidzę pogrzebów :-(((( mam dziś nastrój dobitnie dołujący...

Ostatnia edycja:
reklama
Kaniu ja też tulam Cię bardzo mocno:*

a co u mnie...wiem że to pisałam,ale czy to zmiana pogody,czy wypalenie materiału,czy coś nie wiadomo co...ale mam chandrę przeogromniaście wielką:dry::crazy::evil::growl::no2::oo::oo2::hmm:i już moja ogólna rozlazłość zaczyna mnie mega bardzo irytować!!!!!!aaaaaaaaa [to mój krzyk coby sobie ulżyć]...no to się pożaliłam a teraz idę w końcu coś pożytecznego zrobić bo dzień mi przeleciał między palcami i żem zła jak chole.ra:szok::szok::growl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry