Roxannka
Pracująca mama!
Dobry dzień 
idusiu, przyznam szczerze, że patrzyłam wczoraj na twój piękny suwaczek ale ja tego języka co on tam jest to ni w ząb i jakoś się nie domyśliłam, coby życzenia złożyć
ale ciesze się, że kolacja rocznicowa była i mam nadzieje, że cosik później też było ;-) spóźnione ale najszczersze życzenie :***
dziulka, też się zastanawiałam czy to normalne, bo mój Ptysiek to czasem tak zgrzyta jakby miał je sobie połamać
podejrzewam, że dzieciaczki poprostu testują to co im tam wyrosło ;-)
alicja, wiedziałam, że podejmiesz się tego zadania
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Widać, że masz serce do tego, a z tym to wszystko się uda :-)
kania, mimo wszystko miłego dnia :*
makuc, widze, że za dobrze ci z tymi zakupami na dowóz
a ja tam lubie po sklepach łazić, tylko dźwigać potem nie przepadam
ale naszczęście sklep pod domem to jakoś zawsze się dotarabanie
miłego spacerowania ze szpącicielem 
mała mi, ika, suwaczkowe gratulacje dla Łukaszka i Werki :-):-)
Nas dzisiaj czeka wizyta w przychodni rehabilitacyjnej, jedziemy na kontrole asymetrii, czy jeszcze jest czy już może nie ma
A tak poza tym to wczoraj od mojego brata przywieźliśmy kolejne zabawki, niestety wszystkie wielkości xxl
i tak wzieliśmy tylko kilka, nie wiem nawet czy 1/5 co tam na nas czeka, jak tak dalej pójdzie to bedziemu musieli wszsytkie meble z domu wynieść 

edit.
sarisa, ooo no to dzisiaj dla Ciebie najlepsze życzenia rocznicowe
jeśli dobrze, zrozumiałam
i widze nocka tak samo udana jak i u mnie
tulam :*
a wczoraj ja tam nic śmiesznego specjalnie nie pisałam

idusiu, przyznam szczerze, że patrzyłam wczoraj na twój piękny suwaczek ale ja tego języka co on tam jest to ni w ząb i jakoś się nie domyśliłam, coby życzenia złożyć
ale ciesze się, że kolacja rocznicowa była i mam nadzieje, że cosik później też było ;-) spóźnione ale najszczersze życzenie :***dziulka, też się zastanawiałam czy to normalne, bo mój Ptysiek to czasem tak zgrzyta jakby miał je sobie połamać
podejrzewam, że dzieciaczki poprostu testują to co im tam wyrosło ;-)alicja, wiedziałam, że podejmiesz się tego zadania
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Widać, że masz serce do tego, a z tym to wszystko się uda :-)kania, mimo wszystko miłego dnia :*
makuc, widze, że za dobrze ci z tymi zakupami na dowóz
a ja tam lubie po sklepach łazić, tylko dźwigać potem nie przepadam
ale naszczęście sklep pod domem to jakoś zawsze się dotarabanie
miłego spacerowania ze szpącicielem 
mała mi, ika, suwaczkowe gratulacje dla Łukaszka i Werki :-):-)
Nas dzisiaj czeka wizyta w przychodni rehabilitacyjnej, jedziemy na kontrole asymetrii, czy jeszcze jest czy już może nie ma

A tak poza tym to wczoraj od mojego brata przywieźliśmy kolejne zabawki, niestety wszystkie wielkości xxl
i tak wzieliśmy tylko kilka, nie wiem nawet czy 1/5 co tam na nas czeka, jak tak dalej pójdzie to bedziemu musieli wszsytkie meble z domu wynieść 

edit.
sarisa, ooo no to dzisiaj dla Ciebie najlepsze życzenia rocznicowe
jeśli dobrze, zrozumiałam
i widze nocka tak samo udana jak i u mnie
tulam :*a wczoraj ja tam nic śmiesznego specjalnie nie pisałam

Ostatnia edycja:
piszczy jak nie ona, jak wyjdę z pokoju to płacze za mną, wogóle najlepiej jakby wisiała cały czas na mnie
poza tym w nocy popłakuje budzi się na mleko