reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Bry...

Mała_mi, Ika gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Pociech :-)
Ida spóźnione ale szczere gratulacje z okazji rocznicy, wszystkiego naj naj naj !!!
Natolin gdzieś jest???

I chyba tyle bo praca czeka...

Dobrze że mąż dziś ma urlop bo na 11 idę na pogrzeb i pewnie bym się nie obrobiła.
Moja matula wczoraj wymyśliła, że może Oliwkę weźmiemy na pogrzeb...

Ostatnia edycja:
Kochane przepraszam ale nie nadrobie, właśnie siedze i tworze sobie dokumentacje, czytam jak najwięcej o autyzmie, terapii beh itp. chce sie na nowo dokształcić. odezwe sie jak juz będe po spotkaniu i radzie ped. trzymajcie kciuki ;-) buziaki dla wszystkich :****

RYSIA ale avek:)))) wow :happy2: i przez tą zmianę myślałam [tak, tak, czasami mi się zdarza :-p], że nowa mamusia dojszła :-D

płakusiać to bedem ja bo:
1) zżarło mi pół posta, właśnie to odkryłam... odpisałam jeszcze i sarisce i mamieagusi i o........... nie bawju siem tak...
2) kolacja rocznicowa zjedzona (nikt nie zauważył, o...), spadam do łózia

ja bez bicia przyznaju, że wczoraj praktycznie nic nie doczytałam :zawstydzona/y::no: weny brak i jakoś tak wyjszło. Natomiast najszczersze [chociaż spoźnione] ROCZNICOWE życzenia szczęśliwego pożycia małżeńskiego ślę !!!!
DZIULKA Alutek też takie szczękanie zębami swojego czasu uskuteczniała. Bosz jak ja nie cierpię tego dźwięku :ninja2:
ALICJA wytłumacz grzecznie Iś, że mamusia czas na BB chce mieć [chociaż 15 min.] więc niech np. misie poprzesladuje ;-) KICUKI ZACISKAM i POWODZENIA ŻYCZĘ! Czyli decyzja podjęta, mam rozumieć? :))))
KANIA :* [ostatnio coś Cię sporo buziakami obdarowuje :laugh2:]

IKA, MAŁA_MI SUWACZKOWO-MIESIĘCZNICOWE gratuleszyny :tak:

* ja jakimś cudem [mimo porannej pobudki] wyspana jestem. Teraz czekam na dowóz zakupów i na dwooora, bo szpąciciel Alutek dom roznosi :szok:

Ostatnia edycja:
kania decyzja podjęta. Podeszłam do tego tak: skoro do tej pory kogoś na to miejsce nie znalazła to znaczy że nikogo na tyle kompetentnego nie było. A te dzieci przecież potrzebują nauczyciela, takiego prawdziwego a nie "z łapanki" bo już trzeba zaczynać. Więc sie zawezmę i zrobie wszystko żeby podołać, bo tego bym oczekiwała dla swojego dziecka, maksymalnego zaangażowania ze strony n-la. mam nadzieje że sobie poradze

reklama
Dziendoberek :-) mam tyyyyyyyyyyyyyyle do zrobienia i co i siedzę tutaj z Wami :-) uzależnienie czy coo??
Iduś słoneczko Ty moje czytałam Twoje, ale najwidoczniej nie dokładnie, albo napisałaś małym druczkiem( jak w umowach bankowych- najwazniejsze rzeczy, których nikt nie czyta ;-)). Dużo miłości Misie i aby kolejne lata były tak cudowne jak do tej pory. My mamy dziś hmm i chyba będę tak romantyczna jak i Ty, bo dziś mój pojechał daleko i powiedział, że późno wróci ehh
Mała Mi,Ika gratulejszyn suwaczkowe dla dzieciófff Waszych no i dla Was tyż a co :-)
Maqc,Malami dlaczegow sobie czegoś doszukujecie. Przeważnie wina leży po obu stronach albo po stronie faceta
Dziulka i ja dlatego na drzemki popołudniami nie chodzę ;-). I bardzo dobrze, że tak małżowi gadasz. Mi się czasem wydaje, że to co my do nich mówimy oni mają gdzieś. Oni uważają, że to co oni mają do powiedzenia jest ważne ehhhhh i kto mi powie jak to zwalczyć - wiem chyba sobie chłopa wymienić ;-).
Uśmiałam się z wczorajszych Waszych postów :-) i Rysi i Maqc i Roxi. Ja blanociałam, bo padłam jak opos i małż też. Stsounkowo udanej nocy nie było ;-) gdyż Zuzek się wiercił, płakusiał. Nad ranem ją wzięłam do nas i przez to jezdem bardzo niewsypana humor tyż gdzieś znikł .......................
Alicja super. Trzymam kciuki dasz radę i fajnie, że dzieciaczki będą miały taką fajną Panią siuper
Póki co miłego dnia

edit: Elwirka no to super. A spotaknie z Nancy wypaliło??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry