reklama

Październikowe Mamy 2010

płakusiać to bedem ja bo:
1) zżarło mi pół posta, właśnie to odkryłam... odpisałam jeszcze i sarisce i mamieagusi i o........... nie bawju siem tak...
2) kolacja rocznicowa zjedzona (nikt nie zauważył, o...), spadam do łózia

reklama
taaaa oczywiście mam czas,dużo siły,chęci do pisania,chęci do poodpisywania,do czytania a tu się nic nie dzieje!!!!ja się tak nie bawię:crazy::crazy:

Dziulencjo ja też właśnie pije drugie,chipsy już pochłonęłam...a tu wciąż martwa cisza:szok::no:czyżby wszystkie mamusie poszły się seksić???!!!:-pjesli tak to wybaczam i wszystkim nieobecnym życzę stosunkowo udanej nocki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaa zapomnialam o jednym. moje dziecko bawi sie swoimi zebami... od niedawna trzeszczy nimi az mi ciarki przechodza i nei wiem czy to normalne czy co bo mam wrazenie jakby jej przeszkadzaly hahaha:)

no nic ide cwiczyc chrapanie do pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))))) znikam i zycze dobrej nocki:)

reklama
Mała_mi,Ika korzystając z okazji że jestem jeszcze na bb chciałabym Wam i przede wszystkim Waszym małym skarbom życzyć wszystkiego najlepszego w dniu ich święta:-):-)

a teraz uciekam już do łóżeczka życząc wszystkim dobrej nocy (chociaż i tak już pewnie wszystkie śpicie:-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry